Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Säkerhetskonsult till bolag i IT-branschens framkant!

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du jobba på ett innovativt företag som kommer satsa på din utveckling samtidigt som du har roligt på jobbet? Har du dessutom ett stort tekniskt intresse och en fallenhet att ta dig an kunders olika IT-relaterade frågor kan du vara helt rätt person för tjänsten! Vi söker nu en säkerhetskonsult för kunds räkning till antingen Karlstad eller Borlänge. Varmt välkommen in med din ansökan!Om tjänsten

Vår kund i Karlstad och Borlänge är ett växande bolag inom nätverk och säkerhet som hjälper deras kunder, där Sveriges största bolag finns med på listan, med planering, utveckling och underhåll av deras IT-miljöer.

I rollen som IT-säkerhetskonsult kommer du att hjälpa kunder med planering, framtidssäkring och underhåll av säkerhetslösningar. Du kommer vara ett naturligt bollplank när kundens kompetens inte räcker till, där kommer du att agera som en stöttande expert för deras IT-säkerhet. Du kommer att arbeta i hela leveransen med fokus på teknisk design, implementionen och migrering av lösningar.

Anställningen kommer inledningsvis börja med en konsultanställning via Academic Work där avsikten från samtliga parter är att anställningen därefter går över till kund.

Du erbjuds

  • Många spännande karriärsvägar och stora möjligheter till utveckling
  • Att jobba på ett företag där du får växa med mer ansvar ju tryggare du blir i rollen
  • En dedikerad konsultchef på Academic Work som stöttar dig under hela uppdraget


Kvalifikationer
  • Har tidigare erfarenhet inom IT-säkerhet eller nätverk
  • Innehar B-körkort
  • Behärskar det svenska och engelska språket obehindrat, då de används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta praktiskt med olika nätverkslösningar. Vi ser din erfarenhet inom nätverk som viktigt men kommer lägga stort fokus på dina personliga egenskaper i denna process då du kommer arbeta nära företagets kunder. För att lyckas i rollen har du följande egenskaper:

  • Samarbetsinriktad
  • Problemlösande
  • Serviceinriktad

Viktigt: För denna tjänst kommer det krävas ett utdrag ur belastningsregistret. Vänligen beställ belastningsregister direkt i samband med att du söker tjänsten här!

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juli 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se