Hoppa till innehåll

Kulturskolan söker musiklärare för Piano

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Kulturskolan söker musiklärare för Piano.

Kulturskolan i Karlskrona tillhör Kultur och Fritidsförvaltningen och är en viktig del av kommunens kulturverksamhet. Kulturskolan har som uppgift att bedriva frivillig undervisning för barn och unga inom områdena musik, dans, bild, teater och film och möter ca 1000 elever i veckan från lågstadiet till gymnasiet.

På Kulturskolan i Karlskrona kommun bedrivs arbetet med ett öppet sinne för nya metoder och arbetssätt och vi vill vara nytänkande och gränsöverskridande samtidigt som vi även värnar om musikaliska och konstnärliga traditioner. Vår ambition är att väcka de ungas nyfikenhet och ge individen en möjlighet att utrycka sig genom kulturens olika språk. För oss på Kulturskolan är samarbete och projekt mellan de olika ämnena en självklarhet.

Kulturskolans kärnverksamhet är frivilliga ämneskurser men genom olika projekt samarbetar Kulturskolan även med grundskola och gymnasium. Kulturskolan bedriver även utåtriktad verksamhet vilket är en viktig del av Karlskronas kulturliv. Som musiklärare får du ca 20 kollegor inom olika ämnen och yrkesområden.

Arbetsuppgifter.

Som musiklärare ansvarar du självständigt för schemaläggning, lektioner och lektionsplanering. Du ansvarar för de kontakter som krävs med elever och vårdnadshavare samt deltar på personalmöten. Du planerar självständigt, tillsammans med dina elever, din undervisning och den utåtriktade verksamheten tillsammans med dina kollegor. En del av tjänsten förutsätter samverkan över ämnesgränserna både enskilt och i arbetslag. För att trivas med uppdraget bör du gilla att undervisa yngre elever där spelglädje och nyfikenhetsskapande pedagogik är framträdande. Du skall kunna möta det enskilda barnets behov och intresse samt ha ett tydligt barnperspektiv i din undervisning. Huvudinriktning av tjänsten är undervisning i piano, även ensemble kan ingå.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har Lärarexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, Vidare är du teoretiskt kunnig och har spelvana inom de flesta musikaliska stilar. Du har ett bra och förtroendeingivande sätt att arbeta med barn och ungdomar för att ge våra elever verktyg att utveckla sin konstnärlighet och tekniska färdigheter. För tjänsten krävs att du är självgående, engagerad och van att driva egna projekt. Du brinner för att tillsammans med såväl kollegor som elever skapa förutsättningar för ett kreativt lärande. Du är som person positiv, flexibel och bidrar till att skapa ett kreativt arbetsklimat.

Anställningen.

Tjänsten är ett vikariat på 50%. 2024-08-13—2024-12-20
Arbete efter schema på dag och kvällstid. Vid arrangemang och utåtriktad verksamhet kan visst helgarbete förekomma.

För tjänsten krävs att du kan uppvisa ett utdrag från belastningsregistret.

Körkort B krävs.  


Ansökan

Du är välkommen med din ansökan tillsammans med merithandlingar och löneanspråk senast den 22 maj 2024.

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning. Ange löneanspråk i din ansökan.

Kontaktpersoner
Lars-Gunnar Bernhardsson, Kulturskolechef tel 0455-321102

Fackliga företrädare
Carina Svensson Lärarförbundet, tel. 0455-30 48 69
Emil Andersson Kulturskolan Karlskrona, tel. 0455-303055

Övrigt Karlskrona kommun använder kompetensbaserad rekrytering för att vara en arbetsgivare som är fri från diskriminering. Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Tjänsten söks via kommunens rekryteringssystem, se länk nedan.

Rekrytering sker löpande.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
22 maj 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se