Hoppa till innehåll
Kaffekompaniet logotyp

Servicetekniker

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Nu söker vi en social och driven medarbetare med stort engagemang för sina kunder och arbetsuppgifter. En som vill ta eget ansvar och har en prestigelös och målinriktad inställning, samt en positiv attityd som sprider sig till både kollegor och kunder. Det bästa av allt - du får dricka allt kaffe i världen!

Vill du arbeta i Sveriges bästa serviceteam?
Vi söker en distriktsansvarig servicetekniker för Blekinge, som älskar kaffe och vill ge våra kunder vad dem förtjänar. Du kommer vara ensam på distriktet och utgår från din servicebil. Om du går igång på att ge riktigt bra service så kanske du är rätt person för oss. Det är också viktigt att du delar med dig av din positiva och energigivande attityd till kollegor och kunder. Du har sedan tidigare varit verksam i serviceyrket och har ett stort teknikintresse eller en teknikutbildning. Din tidigare erfarenhet av liknande roll och bransch är ett plus. Att du är professionell, prestigelös, öppen, pedagogisk, opretentiös, social och gillar att ge och ta hjälp från dina kollegor ser vi som en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och du är alltid glad, lösningsorienterad och kan leda dig själv. Du hanterar svenska och engelska i tal samt skrift, behärskar Office-paketet och tycker att datorn är ett självklart hjälpmedel i vardagen. Din bosättning är i eller i närheten av Karlskrona och att du har B-körkort är ett krav.

Arbetsuppgifter
  • Planera och förbereda all form av service hos våra kunder.
  • Ansvarig för att hygienservice blir utförda.
  • Ansvarig för att akuta fel och problem åtgärdas.
  • Ansvara för att kontakten med lager och huvudkontor bibehålls så att varuflöden inte hindras.
  • Sköta planering och förberedelser tillsammans med säljare inför installationer av ny utrustning.
  • Använda viss tid till att kundvårda befintliga kunder tillsammans med säljare genom att skapa givande relationer för att i sin tur skapa trogna kunder.
  • Säkerställa att våra kunder får en kafferast att längta till.
Hos oss står du inte still
Som tekniker är du vårt ansikte utåt. Du rör dig från kund till kund med glatt humör, varor och teknisk briljans.

Längst fram i kaffekön
Vi är stolta över vår kunskap och alltid sugna på mer. Det innebär att vi ser till att utbilda vår personal kontinuerligt - allt ifrån kaffets historia och ursprung till hur man får till det vackraste av hjärtan i cappuccinon.

Tjänsten utgår från hemmet och är på heltid med start enligt överenskommelse. Vi erbjuder kollektivavtal med avtalsenlig lön och tillämpar provanställning. Arbetstider är vardagar mellan 07.00-15.30. Vi tar utdrag från belastningsregistret och kreditupplysning på alla medarbetare.
Kaffekompaniet logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 augusti 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Kaffekompaniet är ett snabbväxande och etablerat företag inom Office Coffee med lokalkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Skaraborg, Örebro, Västerås och Karlstad. Kaffekompaniet är ett helägt dotterbolag till det börsnoterade belgiska kafferosteriet MIKO med anor från 1801. Vi säljer och hyr ut med kaffe-, espresso- och vattenmaskiner där vi tecknar serviceavtal med våra kunder och sköter rengöring och reparationer av deras utrustning.