Hoppa till innehåll
Granitor Electro logotyp

Projektledare/Avdelningschef till nyetablering i Karlskrona, Granitor Electro

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.På vår nyetablerade avdelning arbetar vi med löpande entreprenaduppdrag och projekt mot våra kunder inom bygg och industri, kommun och landsting. Hållbarhet och grön el är en del av våra gemensamma mål och vi gör idag stora satsningar inom detta segment i form av bl.a solcellsanläggningar. Vi söker nu efter rätt person att fortsätta utveckla vår verksamhet framåt.

Trivs du med att leda spännande projekt och drivna medarbetare? Hos oss på Granitor Electro blir du en del av ett härligt team och får stora möjligheter att växa och utvecklas både personligt och professionellt. Vill du göra positiv skillnad? Bli vår nästa kollega!

I rollen som projektledare/avdelningschef hos oss, är du en nyckelperson i våra projekt genom att du driver och leder projekt från start till slut. Du har regelbunden kontakt med våra kunder och leverantörer samt har ett arbetsledande ansvar över montörer och övriga projektmedarbetare. Du driver projekt med ledningssystemet som grund, planerar och kontrollerar projektekonomi samt ansvarar för inköp, bemanning och framdrift i projekten. Med ett nära ledarskap guidar du kunden och gruppens medarbetare med service i fokus.

Arbetsuppgifter
 • Anbudsförfarande, kalkylering och projektplanering
 • Leverera och driva projekt inom fastställd budget och tidplan
 • Kvalitetssäkring, dokumentation och uppföljning av projekt
 • Bemanna projektuppdrag samt leda, engagera och motivera medarbetare
 • Dokumentation
Erfarenhet och kompetens

På Granitor arbetar vi tillsammans därför är det viktigt att du har god förmåga att samarbeta med andra och ser värdet i att bygga goda relationer. Som person drivs du av att nå resultat, tar gärna ansvar och kan strukturera och planera ditt arbete väl. Lösningsorienterad och flexibel är viktiga egenskaper då du har en central roll med många kontaktytor samt arbetar med flertal projekt parallellt.

Vi söker dig som har:
 • Relevant teknisk utbildning och bakgrund, minst 3års erfarenhet av projektledning eller motsvarande inom elbranschen som service, entreprenad eller industri.
 • Tidigare erfarenheter av ledande befattningar
 • Goda kunskaper i Entreprenadjuridik.
 • Goda kunskaper i Excel
 • God datavana
 • B-körkort
Övrigt

Resor förekommer i arbetet då vi arbetar både lokalt och i närliggande orter inom vår Region Sydväst.
När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion som vi är stolta över. Förutom att du får branschens bästa kollegor så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:
 • Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt och tillsammans med för att lösa våra uppdrag
 • Tillgång till vår förmånsportal Benify med möjlighet till rabatter hos olika aktörer
 • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
 • Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
 • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom mm.
 • En spännande miljö i stabilt och expansivt företag
 • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
 • Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal
 • Fina förmåner via Benify
 • På Granitor sätter vi våra medarbetare i centrum!
Ansökan

Då urval sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan omgående.

Vill du veta mer om rollen som projektledare hos oss på Granitor? Klicka på länken för mer info Projektledare Entreprenad El - Granitor

Vid frågor vänligen kontakta rekrytrenade chef Stefan Bermhed.

Välkommen med din ansökan!

Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Granitor-gruppen har omkring 4500 anställda och omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor.
Granitor Electro logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 juni 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation, instrument, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, säkerhet samt mekaniskt underhåll. Vi är stolta att som en del Granitor företagsgrupp kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid - både idag och för kommande generationer.