Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior Elektroingenjör till bolag inom Försvarsindustrin

Publiceringsdatum
09 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu söker vi för vår kunds räkning en Junior Elektroingenjör som ska vara med och utforma elsystemen på fartygen i Karlskrona. Är du ute efter en tjänst där du får nyttja dina tekniska färdigheter i kombination med projektledning och god kommunikation? Då kan denna tjänst vara passande för dig. Här får du möjlighet att vara en del av hela utvecklingskedjan, från beställning till slutleverans och uppföljning. Vänta inte med din ansökan då vi tillämpar löpande urval.

Om tjänsten:
Vår kund verkar inom försvarsindustrin och arbetar varje dag för att göra Sverige lite säkrare. Du kommer vara en del av ett team som idag består av 16 personer där alla besitter olika erfarenhetsnivåer. Därmed kommer det finnas alla förutsättningar att ge dig den stöttning du behöver i form av en tydlig introduktion och mentorskap - allt för att du ska komma in i arbetsuppgifterna på bästa sätt. Teamet ansvarar för alla elsystem på fartygen, både när det kommer till utsidan och insidan. Det kan handla om att omvandla och anpassa elektrisk ström till olika spänningsnivåer och frekvenser. Detta innebär att du kommer att arbeta med olika transformatorer och frekvensomvandlare för att säkerställa att elektricitet kan användas effektivt och säkert inom olika system och applikationer som är anpassade efter fartygen.

Vi söker dig som:
 • Har en YH, högskole- eller civilingenjörsexamen inom elektro eller automation. Om du inte läst en renodlad el-inriktad utbildning tror vi att du har valt att nischa dig mot det området.
 • Besitter goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift då båda språk används dagligen i dialog med kund.
 • Det är inget krav med ses som meriterande om du har erfarenhet från en liknande roll sedan tidigare och/eller erfarenhet från försvarsindustrin.
För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
 • Kommunikativ
 • Nyfiken
 • Problemlösningsförmåga
ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Placering: Karlskrona
 • Rekryteringsansvarig: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juli 2024 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?