Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vill du arbeta extra som receptionist?

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker dig som önskar arbeta extra som receptionist hos en utav våra uppdragskunder i Karlskoga!

Information om uppdraget:

Vi hjälper vår kund att bemanna ett kontor i Karlskoga och söker just nu dig som har möjlighet att arbeta extra vid behov och mer specifikt bemanna receptionen vid frånvaro av ordinarie personal.

I denna roll är du ansiktet utåt för företaget och i arbetet tar du emot besökare, leveranser, hantera post inkommande mejl och samtal men ser även till att lokalerna i anslutning till receptionen är i gott skick. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag kl. 08:00-16:00.

Detta söker vi:

Som person är du serviceinriktad, glad och engagerad som drivs av att ge det där lilla extra. Du är ansvarsfull och noggrann där du genomför dina arbetsuppgifter med god kvalité samt ser till att göra ett minnesvärt intryck till de du möter, med kunden i fokus. Vidare är du nyfiken och lösningsorienterad där du gärna ser och tar dig an nya uppgifter som behöver göras.

Krav för att vara aktuell för tjänsten:
* Studerar, är pensionär eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
* Minst 18 år.
* Goda kunskaper i svenska och engelska.
* God datorvana.


Låter detta som ett passande extrajobb för dig? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: Extrajobb, Receptionst

Sökord: Extrajobb, Receptionst
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 september 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com