Hoppa till innehåll
Orica logotyp

Chef för kvalitetskontroll till Orica!

Publiceringsdatum
11 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du vara en del av en framstående global organisation som driver innovation och utveckling inom gruv- och infrastruktursindustrin? Har du tidigare erfarenhet av rollen som ledare och vill fortsätta utveckla dina ledaregenskaper? Nu har du chansen att vara med och forma framtiden på Orica i rollen som Kvalitetschef för ett team inom kvalitetsavdelningen.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Oricas räkning en kvalitetschef. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Orica.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Oricas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
  • Att arbeta i ett globalt företag med lokal förankring
  • Att axla en viktig roll där du ansvarar för utveckling och förbättring av kvalitetsarbetet på siten i Gyttorp
  • En möjlighet att utveckla dina ledaregenskaper tillsammans med kompetenta och erfarna medarbetare
Arbetsuppgifter
I rollen som kvalitetschef ansvarar du över att leda kvalitetsarbetet gentemot produktionen på Oricas site i Gyttorp. Rollen innebär ett nära samarbete med ansvariga chefer och specialister inom kvalitet och produktion, där du initierar och samordnar kvalitetsprocesser som är kopplade till verksamheten. Du blir även en pådrivare för förbättringar som bidrar till bolagets totala lönsamhet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:
  • Leda, delta i och fördela arbetet med kvalitetskontroller och produktionssupport på Oricas site i Gyttorp
  • Leda utredningar och åtgärder relaterade till process- och produktkvalitet
  • Driva förbättringsprojekt inom ansvarsområdet och i samarbete med övriga funktioner
  • Ansvara för den egna verksamhetens budget, investeringar och löpande inköp
  • Delta i ledningsarbetet och utvecklingen av kvalitetsavdelningen samt den lokala produktionsledningsgruppen
Vi söker dig som: har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Du har jobbat med utveckling inom kvalitet, leda personal i det dagliga arbetet och deltagit i olika projekt. Vidare har du B-körkort och en god skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga i både svenska och engelska. Tjänsten kan innebära resor vid enstaka tillfällen.

Det är även meriterande om du har erfarenhet från standardiserade kvalitetssystem inom exempelvis läkemedel, livsmedel eller fordonsindustri.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas i rollen som kvalitetschef hos Orica. Som person är du kommunikativ och lyhörd för att skapa motivation och hjälpa dina medarbetare att nå sin fulla potential. Du delegerar, följer upp och trivs när medarbetarna utvecklas och ni tillsammans når uppsatta mål. Att skapa rätt förutsättningar för teamet genom tydliga strukturer, processer och arbetssätt är en av dina styrkor. Vidare är du lösningsorienterad och innovativ som arbetar aktivt för att driva förändring och förbättring i alla led i organisationen.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Gyttorp
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mia Haaster

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

#orica, #ledarskap, #kvalitet
Orica logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Orica är världens största leverantör av sprängmedel och innovativa tändsystem för civilt bruk. Vi är också en ledande leverantör av sodiumcyanid som används vid guldutvinning och en specialiserad leverantör av marktjänster inom gruv- och tunnelbrytning, något vi är mycket stolta över. Det är våra duktiga medarbetare som har gjort detta möjligt. Orica är ett globalt företag med en mångsidig personalstyrka på över 13 000 personer med fler än 130 nationaliteter. Sedan starten 1874 har vi vuxit till att ha verksamhet i fler än 50 länder och kunder i fler än 100 länder. Vi levererar innovativa produkter och tjänster som hjälper våra kunder att maximera produktivitet och säkerhet inom gruv-, stenbrotts-, olje-, gas- och anläggningsindustrin. Oricas verksamhet i Gyttorp utgör en av de viktigare internleverantörerna av våra produkter både lokalt och globalt inom Oricakoncernen. Vårt syfte är att göra våra kunder framgångsrika, varje dag, över hela världen. Vi är stolta över att arbeta säkert, ansvarsfullt och