Hoppa till innehåll
Nobeli Business Support AB logotyp

Medarbetare till vår Reproverksamhet

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Therese Vassila
Telefon
Ansök nu
Vårt verksamhetsområde Dokumenthantering levererar kvalificerade tjänster inom både fysisk och digital arkivering men också mallar och tryckmaterial. I vår Reproverksamhet hanterar vi flertalet olika produktionsformer såsom utskrift och kopiering, digitaltryck, skanning samt dokumentsamlingar för leverans på olika mediatyper.

Då en av våra medarbetare fått möjligheten att fortsätta sin karriär inom koncernen söker vi nu en medarbetare för denna roll. Rollen är som klippt och skuren för dig som tycker om digital design, kundkontakt och vill ta ett stort eget ansvar.

Rollen innebär att utifrån beställningar från våra kunder ansvara för att trycka och printa beställningar samt tillgodose leverans till våra kunder. Rollen innebär också skanning av olika media och att arbeta i dokumenthanteringssystem.

Vem är du?

För att lyckas i rollen tror vi att du är intresserad av grafisk design samtidigt som du är teknisk kunnig. Vi tror också att rollen passar dig som är noggrann, kvalitetsmedveten och strukturerad och som klarar av att ta ett stort eget ansvar för de leveranser och deadlines som kunden önskar.

Vi ser att du har lägst en gymnasieutbildning och några års arbetslivserfarenhet. Då arbetet ställer höga krav på information och kommunikation har du också lätt för att samarbeta och en förmåga att skapa och vidareutveckla goda relationer, både med kunder och kollegor.

Du behärskar svenska och engelska väl, både i tal och skrift samt har goda datakunskaper.

Det är meriterande om du tidigare arbetat i Indesign.

Rollen kräver att du uppfyller kraven för säkerhetsprövning. Det innebär att du före anställning behöver genomföra säkerhetsprövning och registerkontroll, vilket kan medföra vissa krav på medborgarskap.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut.
Nobeli Business Support AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Med ett ursprung i försvarsindustrin erbjuder Nobeli sina kunder med högt ställda krav helhetslösningar inom säkerhetstekniska lösningar, dokumenthantering och lön. Nobeli driver och förvaltar även det fina och anrika Bofors Hotel. Nobeli grundades 1999 av nuvarande ägare BAE Systems Bofors och Saab Dynamics.

Företaget har 150 medarbetare med en omsättning på ca 230 miljoner och finns i Karlskoga, Örebro och Linköping. Läs mer på www.nobeli.se.

Vår verksamhet växer nu i takt med våra ägare och vi har ett stort behov av att rekrytera nya medarbetare inom flera av våra olika verksamheter för att möta den ökade efterfrågan.

Nobeli erbjuder utvecklande uppdrag i nära relation med kollegor och kunder. Då företaget befinner sig i en expansiv fas får du ta stort eget ansvar samtidigt som vi prioriterar kompetensutveckling, resurser och stöd för att du ska lyckas och utvecklas i din yrkesroll. Vår värdegrund är viktig för oss och den bygger på respekt och omsorg för kunden, affären och varandra.

Som anställd hos Nobeli erbjuds du en inkluderande arbetsmiljö där du får vara med och bidra till den framtida utvecklingen. Du erbjuds även ett stort utbud av förmåner via förmånsportalen Benify såsom bl.a. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension och olika rabatter.