Hoppa till innehåll
Byggbetjänten logotyp

Affärsdriven Kalkylator till HEBAB (H.Einarsson Byggnads AB)

Publiceringsdatum
13 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Till HEBAB (H.Einarsson Byggnads AB) söker vi nu dig som vill jobba som kalkylator med känsla för affärer och kunden i fokus.
Arbetet handlar om att vårda befintliga kunder samt bygga relationer för framtiden. Vi söker dig som vill bidra och utvecklas i det familjära företaget i den stora organisationen.

Om HEBAB

HEBAB grundades år 1966 och är ett väletablerat företag inom byggmarknaden i Karlskoga, Örebro och Nora med omnejd och ingår i koncernen Byggbetjänten AB. HEBAB utför nybyggnationer, till- och ombyggnader i alla storlekar. HEBAB är idag 33 anställda och målsättningen är att kunden ska erhålla tjänster i hela byggprocessen.
I koncernen ingår förutom HEBAB två andra byggföretag, tre golvbolag, ett svets och smidesbolag samt ett uthyrningsföretag. Tillsammans är vi 180 anställda som delar samma driv och affärsmannaskap.

HEBAB erbjuder dig

En bred roll med varierande arbetsuppgifter, både inne på kontoret och ute bland projekt där du får ta stort ansvar och kan utforma ditt arbete på egen hand. Seniora kollegor och bollplank med en lyhörd och utvecklingsorienterad ledningsgrupp. Ett bolag med familjär stämning och med en bra sammanhållning.

Vi erbjuder även:
  • Förmånsbil/tjänstebil
  • Friskvårdsbidrag
  • Företagshälsovård
  • Kontinuerliga utbildningar
  • Koncernträffar med erfarenhetsutbyte
  • Aktiviteter tillsammans i koncernen
  • Medarbetarundersökningar
Arbetsuppgifter

I rollen som kalkylator arbetar du med att driva hela processen från förfrågningsunderlag till anbudsförslag. Du har ett helhetsansvar för kalkyl, prissättning och anbud i kontakt med beställare, entreprenörer och leverantörer. I rollen ingår det bland annat att göra beräkningar på material- och arbetskostnader med utgångspunkt från förfrågningsunderlag för att fastställa budget för hela projektet. Vidare ansvarar du för att analysera och identifiera risker samt hitta alternativa och konkurrenskraftiga lösningar på kunders projekt. Slutligen är du även behjälplig vid samarbetsavtal, ramavtal och projektavtal för inköp.

Därefter är du även delaktig i uppföljningen av projekten och arbetar då för att samordna och kostnadseffektivisera inköpen. Det gemensamma målet är att säkerställa kostnadskontroll från start till mål. Detta är ett arbeta med stor frihet under ansvar och som har en variation mellan, byggmöten, kalkylering och anbudsskrivning.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmåga att självständigt planera ditt arbete och att arbeta med flera olika projekt samtidigt. Du behöver ha ett strukturerat arbetssätt och förmåga att prioritera även i stunder då det är högt tempo. Arbetet innebär mycket samverkan med externa och interna kontakter, det är därför viktigt att du har en god förmåga att skapa förtroende samt att bygga och bibehålla goda relationer. Du arbetar proaktivt, är både initiativrik samt lösnings- och förbättringsorienterad. Som kalkylator hos HEBAB behöver du vara analytisk, affärsmässig och noggrann.

Utbildning eller erfarenheter

Arbetslivserfarenhet från en liknande roll som kalkylator,byggingenjör, entreprenadingenjör

Information och ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 31 juli 2024. Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Tipsa dem gärna om tjänsten.

Vid frågor är du välkommen att kontakta koncernens HR ansvarig Peter Tagner på telefonnummer: 070-2305181 eller via mail peter.tagner@byggbetjanten.se Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i den här rekryteringen.

Tjänsten är på heltid och med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Placeringsort: Karlskoga

Välkommen med din ansökan!
Byggbetjänten logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren