Hoppa till innehåll

Är du pensionär och vill jobba extra som personlig assistent.

Publiceringsdatum
29 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Då kan detta vara något för dig!

Vi söker nu en personlig assistent till en kvinna som bor med sin man i hus utanför Karlsborg.

I arbetsuppgifterna ingår matlagning, att finnas till hands, vara med vid aktiviteter och hjälpa till med div. vardagliga sysslor. Bland hennes intresse finns b la djur, körsång och speedway.

Du som söker är kvinna, gärna 50 år och uppåt. Vi värdesätter att du är lyhörd och pålitlig. Du har förståelse i hur det är att jobba hemma hos någon samt kunna anpassa dig till olika situationer. Din personliga lämplighet, och att ni trivs tillsammans är viktigt. För att kunna ta sig till och från arbetet behöver du ha bil och körkort. Då det finns hund och katt så kan du inte vara allergisk eller rädd.

Timvikariat med arbetstid förlagd till dag och kväll. Helgpass kan förekomma. Under sommarveckorna 28–31 finns det schemalagd tid att få.

Kollektivavtal Personlig assistent Fremia – Kommunal.

Varmt Välkommen med din ansökan märkt ”BK” senast 2024-04-30 till arbetsgivaren via e-post: info@skaraborgsassistans.com

Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju.

SkaraborgsAssistans är ett brukarkooperativ som ägs och drivs av medlemmarna själva helt utan vinstintresse. Vi är idag 46 medlemmar med ca 300 personliga assistenter och vi är själva arbetsledare för våra egna assistenter medan SkaraborgsAssistans har arbetsgivar- och arbetsmiljöansvaret. Som anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal samt avtalspension. Du är försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda.

Mer info: www.skaraborgsassistans.com

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se