Hoppa till innehåll

Hjältar till vårt kundserviceteam - Högsäsong 2024

Publiceringsdatum
30 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

BLI EN DEL AV VÅRT HÖGSÄSONGSTEAM 2024

Vill du vara en del av team Nordic Nest Group och vara med och skapa världens bästa kundupplevelse samtidigt som vi har fantastiskt kul tillsammans? Varje höst erbjuder vi säsongsanställningar till flera nya hjältar som vill bli en del av vårt team under vår mest roliga och intensiva tid på året - vår högsäsong.

För att säkerställa att vi kan leverera kundservice i världsklass stärker vi upp med fler hjältar till vårt kundserviceteam!

Om rollen:I team Customer Care kommer du tillhöra ett glatt, internationellt gäng med kollegor från flera olika länder med en fantastisk gemenskap och sammanhållning. Vi är engagerade, älskar utmaningar och det bästa vi vet är att jobba tillsammans!Dinahuvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:

  • Hjälpa och ta hand om våra kunder via telefon, mejl och chatt
  • Leverera förstklassig service med omtanke och lösningsorientering
  • Skapa en kundnöjdhet i världsklass i varje arbetsmoment
  • Arbeta mot uppsatta mål

Utöver ovanstående kommer du dessutom ha möjligheten att försöka vinna förstaplatsen i någon av de populära pingis-turneringarna som pågår under rasterna samt att rasta kroppen med ett härligt gympass på vårt egna gym efter jobbet.

Om dig:Vi värdesätter personliga egenskaper och söker dig som har en passion för kundservice och förstår att de små detaljerna kan göra den stora skillnaden. Du är lyhörd, kommunikativ och brinner för att hjälpa andra. Det är viktigt att du trivs i en tempostark och energifylld miljö med snabba förändringar.

För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad och noggrann i ditt arbete, ha förmåga att ta eget ansvar samtidigt som du älskar du att vara en del av ett sammansvetsat team där vi alla arbetar mot samma mål. Du behärskar engelska samt svenska, norska eller danska i både tal och skrift.

Teamkänsla och engagemang är en viktig del av vår kultur. Det är därför viktigt att du trivs med att vara del av ett engagerat team och att bidra till teamkänsla för att vi tillsammans ska kunna nå våra uppsatta mål.

Så, är du redo att bli en del av teamet under vår högsäsong? Skicka in din ansökan redan idag!Vi erbjuder en deltidsanställning med möjlighet att arbeta upp till heltid under perioder. Tjänsten är en säsongsanställning som löper under perioden oktober-december.

Arbetstiderna är förlagda till vardagar och kontorstider och vi arbetar tillsammans påvårt härliga kontor i Kalmar. Vi jobbar ständigt för att skapa världens bästa kundupplevelse och med det kommer viutöka arbetstiderna till kväll och/eller helg vid behov.

Vi tror att talang och personliga egenskaper säger mer om din prestation än dokumenterad erfarenhet. Därför använder vi personlighetstester i det tidiga skedet av rekryteringsprocessen. För tjänsten genomför vi även arbetsprover i syfte att testa skriftlig kommunikationsförmåga.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till Nina Stenholm på nina.stenholm@nordicnest.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
16 januari 2025 (166 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se