Hoppa till innehåll
BeOneTeam Personlig Assistans AB logotyp

Personlig Assistent vikariat och tillsvidare

Publiceringsdatum
24 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
BeOneTeam söker nya medarbetare med stort hjärta.

Personanpassat stöd är för alla våra brukare ett väldigt betydelsefullt och uppskattat arbete. Det kräver en del baskunskaper men framförallt speciella egenskaper hos dig. För om man ska arbeta med människor med ibland hög grad av funktionsnedsättning, både fysiskt och psykiskt, måste det vara väldigt naturligt för dig att vara omhändertagande och känna omsorg. Att vara närvarande i mötet med brukaren, empatisk, förstå behov och vara allmänt positiv.

BeOneTeam i Kalmar län söker nu nya medarbetare med just dessa egenskaper till "vid behov-vikariat", längre vikariat samt även tillsvidartjänster.

I korta drag:

Arbetstiderna kan vara planerade över dygnets alla timmar så du kan komma att behöva vara tillgänglig för och närvarande hos din brukare även nattetid.

Framför allt söker vi nya medarbetare till Kalmar men det kan även finnas tjänster för tillsättning i Nybro, Emmaboda samt Färjestaden.

Men bor du på andra orter och känner att du vill arbeta med oss så hör av dig ändå. Tidigare erfarenheter av de vanligt förekommande lyfthjälpmedlen, medicinhantering och sondmatning är en merit. Men inget krav då vi har individanpassade interna utbildningar.
BeOneTeam Personlig Assistans AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juni 2024 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

https://beoneteam.se/