Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Region Kalmar län söker trainee BI-utvecklare

Publiceringsdatum
30 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du nyutexaminerad inom systemutveckling med intresse för beslutsstöd och informationsdriven utveckling? Vill du vara med i det spännande arbetet att utforma framtidens BI-lösningar för Region Kalmar län? Sök en traineeplats hos oss!

IT-förvaltningen finns till för att underlätta för de olika verksamhetsområdena så att de kan sätta patient och invånare i fokus. Den IT vi levererar syftar till att driva en effektiv och säker hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, bildningsverksamhet och regional utveckling i hela länet. Ett uppdrag vi är väldigt stolta över. I IT-förvaltningen finns 180 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Din placering blir i centrala Kalmar.

Som BI-utvecklare hanterar du inläsning av stora mängder data från olika källsystem och utvecklar rapporter och datavisualiseringar. Utvecklingen sker i marknadsledande BI-verktyg från SAP, Qlik och Microsoft. Du är med och tar fram effektiva BI-lösningar som ger nytta i Region Kalmar läns förändrings- och förbättringsarbete.

Läs gärna mer om att jobba med IT inom Region Kalmar län https://regionkalmar.se/jobba-hos-oss/dina-mojligheter/jobba-med-it/.

Vem är du?
* Du har akademisk utbildning inom IT. Din examen får inte vara äldre än 18 månader vid programstart i september 2024.
* Det är meriterande om du har kunskap inom BI-verktyg och Microsofts databashanterare SQL Server eller liknande.
* Du är en person som värdesätter samarbete och tycker om att dela med dig av din kunskap.
* För dig är det lätt att kommunicera både i tal och skrift och du trivs med att variera din dag med att arbeta i såväl team som självständigt.

Du får:
* Insikt i hur data kan användas som stöd i utveckling och förbättring av Regionens olika verksamheter
* Möjlighet att använda och utveckla dina tekniska kunskaper med erfarna kollegor
* Stöd i din personliga utveckling
* Varierande dagar där du möter många nya frågeställningar
* En bred traineeutbildning inom bland annat ledarskap, hållbarhet, projektledning och hälsa
* Ett externt nätverk med andra trainees i regionen

Om programmet
Smart Start är ett samarbete mellan Sydsvenska Handelskammaren, Linnéuniversitetet, Region Kalmar Län, Region Kronoberg och Region Blekinge.

Praktisk information
* Arbetsort Kalmar
* Traineeprogrammet pågår under 12 månader, efter det finns goda möjligheter till en tillsvidareanställning
* Ansök med CV och personligt brev senast den 16 april via formuläret nedan.

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!