Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Receptionist sökes på heltid och för extraarbete i Kalmar hos Coor!

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Brinner du för att leverera hög service och har ett genuint intresse för att hjälpa människor? Har du ett högt engagemang och ett positivt förhållningssätt till arbetsuppgifter du sätter dig in i och utför?

Information om uppdraget:

Vi söker nu dig som vill arbeta som receptionist i Kalmar på heltid eller vid sidan av studierna. Vid studier har du ett flexibelt studieschema och kan arbeta minst 2+ dagar, beroende på kundens behov.

Som receptionist hos COOR erbjuds du möjligheten till att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med en hög ambitionsnivå där service till kunden är det viktigaste av allt. Du blir en del av ett team som tillsammans hjälper varandra med att skapa den bästa möjliga arbetsplatsen för kunden.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men hyrs ut till vår kund COOR.

Dina arbetsuppgifter som receptionist kommer bland annat innebära:
* Leverera service på hög nivå och välkomna både besökare och medarbetare i receptionen men också i runt i kontorslokalerna
* Sköta bokningar, svara i telefon och mail samt hantera post och paket
* Ansvara för behörigheter, passerkort m.m.
* Ta emot och hantera felanmälningar och alltid ligga steget före kunden
* Kontakt med interna och externa leverantörer för kaffemaskiner, vattenmaskiner, varuautomater och övriga serviceleverantörer
* Förberedelse av mötes- och konferenslokaler samt hålla en god standard omkring reception, konferens, personalkök och vid behov även kontorsytorna.
* Hantering av kaffemaskiner, pentryn och catering

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst en gymnasieutbildning, gärna med arbetslivserfarenhet av arbete inom receptionistyrket. Du behärskar både det svenska och engelska språket helt obehindrat i såväl tal som skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på både svenska samt engelska. Vidare behöver du ha datorvana med kunskaper i Officepaketet och B-körkort och bil för att ta dig till arbetsplatsen.

Som person ser vi att du är lyhörd, trygg i dig själv och har en positiv inställning till livet. Du är i grunden en serviceinriktad person med en god förmåga till att bygga såväl relationer som att skapa en trivsam och välkomnande atmosfär. Du strävar efter att hålla ordning och struktur i ditt arbete, har ett prestigelöst förhållningssätt och ser utmaningar som möjligheter.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om arbetsgivaren:

Coor i Kalmar är en del av den väletablerade Coor-koncernen och utgör en viktig lokal nod för företagets verksamhet i regionen. Beläget i den pittoreska staden Kalmar vid Östersjökusten, har Coor en betydande närvaro och erbjuder en mångfald av tjänster inom facility management och servicelösningar till företag och organisationer i området. Med fokus på kundens behov strävar Coor i Kalmar efter att leverera högkvalitativa och skräddarsydda lösningar som bidrar till effektivitet, hållbarhet och trivsel för både kunder och deras verksamheter. Med en lokal förankring och global erfarenhet är Coor i Kalmar en pålitlig partner som bidrar till att skapa en väl fungerande och trivsam arbetsmiljö för företag och organisationer i staden och dess omgivningar.

Sökord: receptionist, Coop, heltid, extraarbete, Kalmar

Sökord: receptionist, Coop, heltid, extraarbete, Kalmar
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com