Hoppa till innehåll
Purac AB logotyp

Platschef

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Joakim Andersson
Email
Telefon
Ansök nu
Vi på Purac är i en intressant utvecklingsfas och vi har en spännande framtid framför oss. Vi söker nu operativa, ansvarsfulla och strukturerade platschefer. Som arbetsledare hos oss blir du en del av ett stabilt och marknadsledande företag tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor samt intressanta projekt. Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Om rollen

Det dagliga arbetet som platschef innebär framförallt planering, styrning och samordning av personal/underentreprenörer på arbetsplatsen. Mer specifikt kommer du att ansvara för att bland annat bra arbetsmiljö och god kvalitet efterlevs. Du kommer löpande att ha uppföljning av projektens resultat avseende exempelvis kostnader, tidplan och logistik. Som platschef hos Purac arbetar du mot Puracs och projektets uppsatta mål. Till din hjälp har du också en produktionstidsplan, en produktionskalkyl, vårt vägledningssystem och självklart stöd från chefer, kollegor och projektteam.

Din profil

Det här jobbet passar dig som har några års erfarenhet av en ledande befattning inom produktion av vattenverk, biogas, avloppsreningsverk, eller liknande verksamheter. Vidare föredrar du strukturerade arbetssätt, med en god samarbetsförmåga och sätter säkerhet och arbetsmiljö högt på agendan.

Som person drivs du av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Du uppskattar ett högt tempo och är en närvarande ledare med god förmåga att kommunicera med olika människor på ett tydligt, bra och individanpassat sätt.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Du kommer utgå från det kontor som ligger lokalt där du bor, men tjänsten kan innebära arbete på annan ort.

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor eller funderingar kopplat till tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Joakim Andersson på joakim.andersson@purac.se eller 0738 427992.

Välkommen att skriva historia tillsammans med oss!
Purac AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

På Purac jobbar vi med lösningar för ett hållbart samhälle inom dricksvatten, avloppsrening och biogas och vi är mycket stolta över vad vi gör. Varje dag bidrar vi till en bättre framtid och en renare värld.

Vårt företag bygger på kompetens. Hos oss blir du en viktig kugge för att vi ska kunna erbjuda våra kunder de bästa lösningarna. Kontinuerlig utveckling av våra medarbetare är därför en förutsättning och vi strävar alltid efter att ha en bred och djup kunskap inom vårt område.

Vi har ett stort antal roller i vårt företag, allt från processingenjörer, konstruktörer, projektledare, inköpare, projektekonomer till montörer och arbetsledare. Vi är det lagom stora företaget där du har stora möjligheter att påverka och att utvecklas. Vi agerar enligt våra värdeord - kompetenslösningsorienterat - samarbete. Med dem som ledstjärnor kan vi agera snabbt och lösningsorienterat.