Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Mek och Hydraulik montör till Kalmar Motor AB

Publiceringsdatum
02 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Kalmar Motor är specialiserade på att utveckla och tillverka dragtraktorer/Push back traktor till flygplan för den globala flygindustrin.

Produktsortimentet omfattar både konventionella dragstångs- och dragstångslösa (TBL) traktorer, med kapacitet att hantera såväl regionala flygplan som upp till wide bodies.

Kalmar Motor anses vara marknadsledande inom el- och hybridteknik och driver branschen för en mer hållbar framtid.
Företaget grundades 1969 och består idag av en relativt liten organisation på ca 80 anställda med hög grad av entreprenörskap och laganda.

Kalmar Motor är en del av Vestergaard Companys A/S globala organisation, med +300 anställda och bolag runt om i världen.
Kalmar Motor utvecklar produkter under filosofin ”Creative Simplicity”, vilket resulterar i lägre driftskostnader, till nytta för både våra kunder och miljön.

Läs gärna mer om Kalmar Motor AB på https://kalmarmotor.com/en/start/

Tjänstebeskrivning
Nu söker Kalmar Motor AB dig som trivs i en högteknologisk internationell miljö med tekniskt fokus där du arbetar i kundprojekt med ansvar att bygga en maskin efter ritning i samarbete med våra konstruktörer.

Vi söker genuint teknikintresserade maskinbyggare för arbete med avancerad montering, installation och felsökning av maskiner.
Maskinerna är byggda utifrån kundunika behov och innehåller avancerad elektronik, data, proportionell hydraulik och el mekanik.

Produktionen är flexibel och sker till stor del under individuellt ansvar. Du samarbetar framför allt med andra montörer, konstruktörer och teamledare.

Eftersom Kalmar Motors kunder finns över hela världen finns det möjlighet att få uppleva installation, service och reparationsresor till olika världsdelar.

Vi erbjuder dig en heltidstjänst där arbetstiderna är förlagda på vardagar.
Du blir anställd av oss på Premier med goda möjligheter till att anställningen går över till vår kund efter 6 månader.


Kvalifikationer
För att vara aktuell för rollen behöver du ha stor hydraulikkunskap och erfarenhet av att jobba med hydraulsystemet inom montage och felsökning.

En utbildning som lantbruksmaskinmekaniker, traktormekaniker eller motsvarande kommer att föredras.

Du har ett stort tekniskt intresse samt ett praktiskt handlag och tilltalas av att jobba i teknikens framkant.
Då rollen innebär samarbete både internt och externt är det viktigt att du är social och uppskattar att ha kontakt med andra människor.

Du är en god problemlösare och har en förmåga att ta ett omfattande arbete från start till mål.
Du kännetecknas även av gott ordningssinne, kvalitetsmedvetenhet och ett stort eget driv.

Har du även utbildning inom hydraulik är det meriterande.

Dina kunskaper i svenska och engelska är goda, i både tal och skrift.

Låter det intressant?

Har du frågor, så tveka inte att kontakta Anna Svensson på anna.svensson@nearyou.se
Din ansökan skickar du in via Nearyous hemsida, www.nearyou.se
Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag eller senast 26 maj 2024.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om NearYou
Vi är NearYou.
Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går.
Helt naturligt, tycker vi.

Att arbeta som konsult på NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda.

Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.


NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 maj 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.