Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Sommarjobb - ogräsplockare sökes till Trekantens Plantskola

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Ta chansen att bli ogräsplockare på Trekantens Plantskola under sommaren 2024! Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som ogräsplockare kommer du att arbeta tillsammans med dina trevliga kollegor utomhus. Dina arbetsuppgifter kommer omfatta ogräsplockning.

Kompetens

God fysisk förmåga
B-körkort och tillgång till bil (meriterande)

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en driven och ansvarstagande person som tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter!

Anställningsinformation

Visstid/Heltid/Trekanten

V.25-V.31

Arbetstiderna är dagtid, 07:00-15:45, måndag-fredag

Tillträdesdag

Sommaren 2024 med start V.25

Information

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt person, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juni 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Trekantens plantskola är en del av koncernen Svenska skogsplantor. Svenska Skogsplantor bildades 1994 och är ett rikstäckande företag med specialistkompetens på frö, plantor och ett brett utbud av tjänster inom skogsskötselområdet. Att de är rikstäckande innebär att de finns nära dig, oavsett var du bor och var din skog finns. Det är också tryggt att veta att Svenska Skogsplantor alltid levererar frön och plantor av högsta kvalitet, anpassade efter olika regionala förhållanden.

Svenska Skogsplantor omsätter ca 320 miljoner kronor och har ca 100 anställda. Sedan 2003 ingår vi i Sveaskogkoncernen. Läs mer på www.skogsplantor.se