Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Flex Power Modules söker nu trainee Elektronik-konstruktör

Publiceringsdatum
12 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Flex Power Modules söker nu en traniee denna tjänst innebär att du kommer att utveckla dina kunskaper inom layout, el design och mätteknik. Finns goda möjligheter för en fast anställning efter avslutad traniee period.

Om oss på Flex Power Modules
Flex Power Modules Sverige har idag ca 45 anställda och majoriteten av de anställda sitter på siten i Kalmar, i nya fina lokaler, med ett avancerat elektronik och testlabb. Vi är ett företag som har högt i tak, hos oss är alla lika mycket värda och alla har rätt att göra sin röst hörd. Vi värnar om våra medarbetares välmående och lägger stort fokus hos medarbetaren. Vi jobbar med individuell utveckling för att kunna möta våra kunders önskemål och behov. Huvudfokus de senaste året har varit att designa moduler till datacenters Internet, Cloud och AI för maskininlärning. Vi har våra egna fabriker i Kina samt i Malaysia.Flex Power Modules är ett segment inom Flex som har 170 tusen anställda runt om i världen.

Vem är du?

* Har gått något av dessa utbildningar: Kraftelektronik, Teknisk fysik, Elektro Ingenjörsutbildning
* Engelska, Svenska i tal och skrift

Meriter
* PCB/Mönsterkort Layout Elektronik & termisk simuleringskunskap
Mätteknik
* Du är Nyfiken och intresseard av Elekronik och du vill jobba i framkant av kraft elektroik utvecklingen.

Praktisk info
Programmet startar i September 2024

Om programmet
En fantastisk möjlighet att utveckla din kompetens, bygga nätverk, både sociala och professionella, och knyta värdefulla kontakter för din fortsatta utveckling inom företaget. Det 12 månader långa programmet innehåller 8 moduler av olika teman som genomförs i grupp tillsammans med andra trainees från olika företag och branscher i Kronoberg-Kalmar och Blekinge.
Utbildningskrav: Kraftelektronik, Teknisk fysik, Elektro Ingenjörsutbildning.

Liknande Jobb

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 mars 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!