Hoppa till innehåll

Fysioterapeut till Paramedicin, Kalix sjukhus

Publiceringsdatum
25 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker efter en fysioterapeut som vill jobba tillsammans med oss. Kalix sjukhus har vid flertalet tillfällen rankats högt inom såväl strokevården som hjärtsjukvården. På Kalix sjukhus jobbar vi med fokus på att patienten ska få bästa rehabilitering och återhämtning efter skada eller sjukdom.  

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad fysioteraput. Du är nyfiken och engagerad och drivs av en vilja att lära och utvecklas tillsammans med oss. Det är meriterande om du har arbetat inom hälso-sjukvård tidigare. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du som söker ska ha god samarbetsförmåga och värderar samt ser nyttan av att samarbeta med andra. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Vi ser även att du har en helhetssyn, det vill säga att du tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Vidare har du en empatisk förmåga och kan sätta dig in i andras perspektiv eller situation. 

Det här får du arbeta med
Som fysioterapeut hos oss jobbar du med att göra bedömningar av patientens funktionsförmåga och har en ledande roll i teamet vad gäller patientens rehabilitering. Ditt fokus ligger i huvudsak på hjärtrehabilitering, rehabilitering av personer med lungsjukdomar och insatser inom den palliativa vården för inneliggande personer på avdelning Medicin/PAVA. Även insatser mot intensivvårdsavdelning, IVA, förekommer.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

Information om tjänsten
Vi erbjuder ett vikariat på heltid i ett år, med möjligheter till förlängning. Arbetstiden är förlagd dagtidRegion Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vi verkar för att ha medarbetare med kunskaper inom Sveriges minoritetsspråk och sätter därför värde på dina kunskaper i samiska, meänkieli, finska, romani chib och jiddisch. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att vår arbetsplats ska vara tillgänglig för alla.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se