Hoppa till innehåll

Area Sales Manager

Publiceringsdatum
02 maj 2024
Antal tjänster
1
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se


Lyssna på Addpeoples podcast där vi berättar mer om STEGO och rollen som Area Sales Manager: https://www.addpeople.nu/lediga-jobb/4408149

Därför är du viktig

Nu har du chansen att bli STEGO:s nästa Area Sales Manager för det skandinaviska teamet med bas i Jönköping. Steg för steg tar vi oss framåt på vår tillväxtresa och vi vill ha med dig! Hos oss får du möjligheten att arbeta med spännande och innovativa produkter som utmanar marknaden, och samtidigt tillhöra ett sammansvetsat team som tror på affärsmannaskap, engagemang och laganda. Din potential är avgörande för vår framgång och vi är redo att hjälpa dig växa och utvecklas i rollen.

Det här är STEGO

STEGO Norden utvecklar, producerar och säljer innovativa produkter kring temat klimatisering av kapslingar sedan 1980. Vi finns bland annat inom områdena vind industri, telekom och automationsindustrin. Tillförlitlighet, lång livslängd och högsta kvalitet kännetecknar STEGO:s produkter, som är installerade jorden runt. Vi är cirka 230 anställda globalt och finns representerade över hela världen. Läs mer om STEGO på www.stego-group.com.

Fokus i din roll

Efter en gedigen introduktion och en relevant produktutbildning får du möjligheten att vidareutveckla dig inom rollen som Area Sales Manager. Du arbetar delvis självständigt med att bearbeta både nya och befintliga kunder inom Skandinavien och vid din sida har du även stöttning från din kollega inom försäljning och innesälj.

Ditt fokusområde kommer vara att skapa tillväxt mot våra kunder som finns representerade inom spännande branscher såsom elektrifiering och automation. I ditt arbete ansvarar du för hela försäljningsprocessen och likväl för en fortsatt god relation med kund efter leverans. Din roll innebär stor frihet under eget ansvar och bygger på din förmåga att skapa engagemang samt förtroende bland våra kunder. I jobbet ingår även resor, främst inom Skandinavien.

Om vi får önska har du:

  • YH-utbildning inom försäljning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Tekniskt intresse
  • En god känsla för affärer och långsiktiga relationer
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort är ett krav

Det är meriterande om du har dokumenterad arbetslivserfarenhet, då främst från uppsökande försäljning, men i den här rekrytering lägger vi störst vikt vid dina personliga egenskaper.

Är du rätt person?

För att trivas i rollen är du en självdrivande person som har lätt för att identifiera och skapa nya affärsmöjligheter. Att vara ute och möta personer ger dig energi och du gillar att vara med där det händer. Med ett starkt målfokus har du förmågan att se kundernas behov och kan utifrån det snabbt hitta lösningar på problemställningar på ett affärsmässigt sätt.

Passar vår beskrivning in på dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Bra att veta

  • Placeringsort Jönköping.
  • Du rapporterar till Country Manager, Robin Hätälä.
  • Tillsvidareanställning, heltid.
  • Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
  • Vid eventuella frågor, kontakta Ida Jergell, 0737–068080 eller Elina Terne 073-039 70 04.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se