Hoppa till innehåll

Supporttekniker

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu två supporttekniker till vår kunds utvecklings- och digitalisering avdelning som kommer arbeta med support och tillhandahålla service stöd . I rollen som servicetekniker kommer du jobba på kunds servicedesk. Du kommer arbeta med användarsupport och felsökning inom områden som bla. PC, mobiltelefon. Du kommer via telefon, e-post och chat mot avsändare avseende hård- och mjukvara, du kommer även att administrera IT-miljöer såsom behörigheter och användarkonton samt instruera användare i hur de ska arbeta med olika program. 

Arbetstiden är vardagar dagtid med möjlighet till flex, tjänsten är belägen i Jönköping med en viss möjlighet till distansarbete.

För att trivas och lyckas i rollen bör du ha en strukturerad arbetsmetod med fokus på ordning och reda. Du ska vara ansvarsfull då du som supporttekniker tar ansvar för att de uppgifter du tar till dig utförs. God kommunikation och förmåga att samarbeta är viktigt, liksom att vara lösningsorienterad och bidra till en ständig förbättring av verksamheten med kunden i fokus. 

Kraven för tjänsten inkluderar högskoleutbildning inom IT eller likvärdig utbildning, samt minst 1 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete alt gymnasieutbildning inom IT eller likvärdig utbildning med 2 års arbetslivserfarenhet av liknande arbete

Meriterande för tjänsten är kunskaper i ärendehanterinssystemet Marval och enligt ITIL

Ansökan

Tjänsten är en visstidsanställning på 5 månader. Start enligt överenskommelse under maj månad där du blir anställd av Randstad. Varmt välkommen med din ansökan på www.randstad.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sara Bakkioui på sara.bakkioui@randstad.se (ansökan tas ej emot på mail)


Ansvarsområden

  • Se till att all IT-utrustningen fungerar
  • Servicestöd via t.ex telefon, e-post och chat
  • Administrera IT-miljöer
  • Instruera användare i hur de ska arbeta med olika program

Kvalifikationer

  • Gymnasieutbildning inom IT eller likvärdig utbildning med 2 års arbetslivserfarenhet av liknande arbete
  • Högskoleutbildning inom IT eller likvärdig utbildning, samt minst 1 års arbetslivserfarenhet
  • Ansvarstagande
  • Stresstålig
  • God kommunikation 
  • Lösningsorienterad
  • Erfarenhet från Marval
  • ITIL-kompetens

Om företaget

Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se