Hoppa till innehåll

Föreningschef med ekonomiansvar

Publiceringsdatum
14 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Som föreningschef ansvarar du för samordning mellan föreningens samtliga verksamheter, KFUM Ungdomens hus och KFUM Vidablick. Du är direkt underställd föreningens styrelse som föredragande. Du vårdar aktuella verksamheter och skapar förutsättningar för att nya KFUM verksamheter lyckas med sina uppgifter och når sina uppsatta mål. I uppdraget ingår att ta fram en årlig verksamhetsplan i linje med föreningens mål, ansvara för ekonomi inkl budgetering och uppföljning samt personalansvar för all anställd personal inom verksamheten.

Om dig:

Vi söker dig som brinner för att utveckla och förvalta KFUM:s verksamhet för föreningens och medlemmarnas bästa. Du trivs att jobba tillsammans med andra och har ett brett relevant kontaktnät.

Du är en driven person som tycker om att jobba med långsiktiga frågor och det som händer dagligen. Du är inte rädd för att hugga i där det behövs. Som person är du lojal och har ett gott omdöme, du drivs av att jobba i en dynamisk organisation där den enda dagen inte är den andra lik och du kan också vägleda andra i sitt arbete.

Erfarenhet av ledande roller inom idrott och/eller kulturverksamhet tillika ekonomiansvar är en förutsättning för att du ska lyckas i uppdraget.

Vidare har du erfarenhet av att arbeta med Office-paketet och kan använda de verktyg vi har för att skapa tydlighet i våra processer.

Har du en bakgrund inom en ideell rörelse och förstår dig på föreningslivet är det en god förutsättning. Givetvis delar du KFUM:s filosofi och våra värderingar, du kan läsa mer om dem på vår webbplats.

KFUM Jönköping är en förening där verksamheten ibland styr om våra dagliga uppgifter och rutiner. Du kommer därför behöva vara flexibel gällande arbetsuppgifter efter behov i mån av tid.

Anställning

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100% med start snarast eller efter överenskommelse. Sista ansökningsdag är den 18 augusti men intervjuer och anställning sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

KFUM Jönköping är en förening som grundades redan 1855 och driver idag KFUM Ungdomens Hus och KFUM Gården Vidablick. Verksamheten har stor bredd inom både idrott och kultur. KFUM är idag en av Jönköpings största föreningar och en viktig aktör i att skapa social hållbarhet i kommunen genom att ge unga människor en meningsfull och trygg fritid i en värdegrundsdriven verksamhet.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se