Hoppa till innehåll

Mechatronics Engineer

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Mekatronikingenjör – Power & Drive Systems

Nu söker vi en ny kollega till Power & Drive Systems på Husqvarna. Har du ett starkt tekniskt intresse och vill fortsätta utveckla dina kunskaper och färdigheter? Då kan du vara rätt person för vårt team. Som Mekatronikingenjör kommer du att arbeta i ett team med engagerade och kunniga kollegor, inom Handheld R&D Power & Drive Systems på Husqvarna. Power & Drive Systems ansvarar för utvecklingen av drivlinor i både batteri- och bensinprodukter. Vi utvecklar nästa generations handhållna produkter för skogsindustrin och stadsmiljöer. Du kommer att ha en nyckelroll i utvecklingen av våra framtida produkter.

I denna roll kommer du i tätt samarbete med hårdvaru- och mjukvaruteam designa elektromekanik i våra handhållna produkter. Du kommer få möjlighet att vara delaktig genom hela utvecklingsprocessen, från konceptstudier och nya produkter till initiativ inom underhåll och kostnadsbesparingar. Dessutom kommer du att stödja Design for Assembly (DFA) och säkerställa att relevanta certifieringsstandarder uppfylls. Du bidrar även till teamleveranser och hanterar interna och externa relationer.

För att trivas i denna roll är du initiativrik, nyfiken och drivs av ett stort intresse för tekniska detaljer. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du har en hög kommunikativ förmåga och kan enkelt fatta beslut. Vi ser gärna att du har en kandidatexamen i maskinteknik eller mekatronik (eller motsvarande) och minst tre års erfarenhet inom mekatronik eller mekanik. Erfarenhet av designverktyg såsom Catia och förmåga att samarbeta för att lösa tekniska problem är viktigt. Det är även meriterande om du har kunskap och erfarenhet av kablage- och kontaktutveckling, kostnadshantering, samt frekvent kontakt med leverantörer och kunder. Erfarenhet av inbyggda system och elektronik samt utveckling av högvolymprodukter är också fördelaktigt.

Vi ser fram emot din ansökan och att välkomna en ny, engagerad kollega till vårt team! Välkommen att vara med och forma framtidens hållbara lösningar med oss på Husqvarna.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då vi löpande går igenom urvalet och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor kring tjänsten, var god kontakta rekryterande chef Josef Emme josef.emme@husqvarnagroup.com eller rekryteringsansvarig, Kristin Sundlo, mailto:kristin.sundlo@husqvarnagroup.com kristin.sundlo@husqvarnagroup.com

Vad händer efter din ansökan?  

Vi går igenom ansökningarna löpande. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi att kontakta dig för en intervju. I samband med detta får du information om upplägget för intervjun samt övriga steg i processen såsom ytterligare intervjuer, tester samt referenstagning. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten.  

Om Husqvarna

Husqvarna Group är en världsledande tillverkare av innovativa produkter och lösningar för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Vårt sortiment omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och åkgräsklippare. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Läs mer om oss här: http://husqvarnagroup.com  

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
02 juli 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se