Hoppa till innehåll
Etac AB logotyp

Etac söker en Teknisk Projektledare

Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Gabriel Molina
Telefon
Har du några års erfarenhet av att leda tekniska projekt och har en förmåga att entusiasmera dina projektmedlemmar? Då ska du söka detta jobb!

Vi är inne i ett expansivt läge med flera nya projekt som är i startgruppen och behöver därför förstärka Projektkontoret med en driven och målmedveten teknisk projektledare. Som projektledare på Etac kommer du leda och driva flera parallella utvecklingsprojekt med ansvar att planera och leverera enligt gällande tidplan, produktkostnad och kvalitet.

För att nå projektmålen i dina tilldelade projekt identifierar du moduler och delmoment som underlättar i arbetet att tid- och resursplanera.

Du kommer bli en del av ett projektkontor i en tvärfunktionell organisation och kommer ha en utåtriktad roll med många kontaktytor såsom; produktchefer, utvecklingsingenjörer, inköp och produktion.

För att underlätta när projektet går över i produktionsfas för du en nära dialog med berörda såväl under projekts gång som vid överlämning och säkerställer att all dokumentation som erfordras genomförs.

Till din hjälp har du bl.a. planeringsverktyget MS Project and Project online

Din profil:
Du bör ha några års erfarenhet som projektledare av tekniska produkter och vi ser det som en stor fördel om du är van att jobba i tvärfunktionella organisationer. Är du bekant med APQP- processen ses det som ett stort plus men inget krav. Erfarenhet från arbete med medicintekniska eller säkerhetskritiska direktiv är meriterande.

Vidare lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter högt om du:
  • Är en naturlig ledare med genuint teknikintresse
  • Trivs i en central och sammanhållande roll
  • Har ett stort eget driv
  • Är kommunikativ på alla nivåer
  • Har en förmåga att motivera projektmedlemmar
  • Goda färdigheter i att planera såväl ditt egna som andras arbete.
Utöver detta förutsätter vi att du med din entusiasm kommer bidra till att Etac ska fortsätta att vara i framkant vad gäller design och funktion av produkter som underlättar vardagen för människor med nedsatt rörlighet.

Du är en van användare av Officepaketet och har mycket goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift.

Arbetsplats: Anderstorp

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Gabriel Molina, +46703269695 gabriel.molina@etac.com Välkommen med ansökan till: recruitment@etac.com Intervjuer kommer ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Etac AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juli 2024 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Etac grundades 1973 och är en världsledande utvecklare och leverantör av hjälpmedel för människor med funktionsvariationer och produkter för patientförflyttningar. Syftet med vår verksamhet är att erbjuda lösningar som förbättrar livskvaliteten för användare, deras familjer och vårdgivare.

Etac har sitt huvudkontor i Sverige, med ca 1400 anställda världen över och försäljning i över 70 länder via egna enheter och distributörer. Etacs omsättning uppgår till cirka 450 miljoner euro. www.etac.com