Hoppa till innehåll
Canon Business Center Väst logotyp

Account Manager till Canon Business Center Väst

Publiceringsdatum
24 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

 

Account Manager / Säljare
till Jönköping / Karlstad / Trollhättan

Om tjänsten
I din roll som Account Manager / säljare kommer arbeta med hela säljprocessen tillsammans med dina erfarna kollegor i säljteamet. Det innebär att du bokar och genomför möten, föreslår produkter, lösningar och följer upp. Vi vill hjälpa våra kunder till bästa möjliga lösning där du blir experten mot våra kunder.

Du kommer ha 100% säljfokus där du besöker dina kunder inom distriktet. Du kommer framför allt arbeta med att skapa nya kundrelationer.

Din profil

  • Erfarenhet av försäljning
  • Körkort
  • Svenska i tal och skrift
  • Goda kundskaper i Officepaketet

Som person är du orädd, social och vill arbeta nära dina kunder. Du har ett högt eget driv och tycker om att göra affärer. Du trivs med att jobba mot uppsatta mål och vet hur du ska göra för att nå dem. Vi jobbar i ett tight säljteam med mycket erfarenhetsutbyte, vårt motto är att ”Vi gör det tillsammans”.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

"Vi arbetar med försäljning, service och support av Canons breda program av IT-produkter inom dokumenthantering. Samtliga affärsområden syftar till att skapa effektiva informationsflöden hos våra kunder, så att de kan lägga tid på sin kärnverksamhet.

Idag är vi cirka 30 medarbetare i organisationen varutav 15 jobbar med sälj. Vi finns i orterna Trollhättan, Karlstad, Lidköping och Jönköping. Kedjan Canon Business Center finns på 26 platser runt om i landet och är marknadsledande inom våra viktigaste produktområden"

- Ludvig Westman, försäljningschef Canon Business Center Väst 

Läs mer om vad Ludvig har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/canon/lidköping

Vi erbjuder
Dig en fantastisk möjlighet till personlig utveckling och möjligheten att få arbeta med andra framgångsrika affärsmän/affärskvinnor i ett marknadsledande bolag. Medarbetarna är grunden för vår framgång och utveckling - därför är vårt viktigaste mål entusiastiska medarbetare. Canon erbjuder en av branschens bästa affärsskolor (Canon Business School) där du finner: säljutbildning, produktutbildning och finansieringsutbildning. Allt planeras utefter dina önskemål, arbetsuppgifter och utveckling.

Vad vi ger 
Hos Canon får du det stöd och den uppmuntran du behöver för att växa, från personer som delar din ambition. Vi investerar i din professionella utveckling för att hjälpa dig att lära dig och utvecklas i din roll med oss. Du finner ledare som ger dig frihet att utforska nya saker och ett team där kunskap delas öppet.

Kontakt och ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Robin Ring. Du når Robin på 036-3363461.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

I samband med att du registrerar din ansökan och fyller i dina uppgifter samtycker du till att vi får ta del av dina personuppgifter samt att du läst och accepterat Canon Europas integritetsmeddelande vid rekrytering, https://www.canon.se/terms_and_conditions/recruitment-privacy-notice/.

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort "att leva och arbeta tillsammans för allas bästa". Med filosofin som ledord arbetar vi för att skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet. Du kommer att forma framtiden för ett företag som är starkt, ambitiöst och omtyckt, där människor gör bra saker tillsammans. 

Canon Business Center Väst logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 maj 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup