Hoppa till innehåll

Erfaren arbetare för långsiktig satsning

Publiceringsdatum
26 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker dig som har erfarenhet av jobb inom bygg och industri och vi ser gärna att du har erfarenhet av MIG och MMA-svetsning och/ eller enklare ritningsläsning.

I jobbet kan det ingå både svets, montering samt reparation, underhåll och service av maskiner. Du kommer jobba inom verkstad- och byggnation och utföra en variation av olika arbetsuppgifter kopplat till det. Har du jobbat med detta är det meriterande men inget krav. Vi tror på att med rätt inställning och en viss grund kan man lära sig jobbet.
Vår kund är en mindre firma som tillhandahåller tjänster inom industri med reparationer, svets, smide och en mindre del inom bygg. 

Du kommer jobba brett med olika typer av uppdrag och på olika platser i och omkring Jönköping.  

Du ska gilla att jobba på den mindre firman och gilla att den ena dagen inte ser likadan ut som den andra och en viktig egenskap är att du handlingskraftig och genom din erfarenhet har förmågan att ta för dig och ser vad som behövs göras.

Företaget har varit aktivt i 20 år och har flera återkommande kunder och ser ett stort behov av att utöka personalstyrkan.

Krav på erfarenhet och körkort/bil och här kan vi inte göra undantag. Du ska kunna bidra med flerårig kompetens för att gå vidare i rekryteringen.

Arbetstid dagtid kl. 07.00-16.00

Vid frågor om tjänsten kontakta mig via mejl johan.henriksson@addup.se

Tillträde enligt överenskommelse.

 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
03 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se