Hoppa till innehåll
Släpis AB logotyp

Lagerarbetare/budbilschaufför till vår depå i Jönköping

Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Släpis beskrivs av sina medarbetare som ett tryggt företag där man har en stolthet, respekt, hög servicegrad, mycket glädje, stor gemenskap, hög lojalitet, ett stort engagemang, en hög kvalitét och stor möjlighet till utveckling.

Är du en noggrann och lyhörd lagerarbetare/budbilschaufför som vill jobba på ett familjärt företag i en större koncern med trevliga kollegor och bra anställningsförmåner? Då är det kanske dig vi söker!

Arbetsbeskrivning
Som budbilschaufför/lagerarbetare är du företagets ansikte utåt mot våra kunder och har ansvar för att säkerställa att gods levereras ut till våra kunder i rätt tid, på rätt plats. Med ett professionellt förhållningssätt så erbjuder du våra kunder bästa möjliga service där du aldrig tummar på kvalitén.

I rollen som budbilschaufför/lagerarbetare så är du även behjälplig på lagret och har inga problem med att växla mellan att köra budbil/utföra arbete på lagret. Teamet du arbetar i är din styrka och du har ansvar för att medverka till en kreativ och positiv arbetsmiljö som präglas av ömsesidig respekt mellan kollegor.

Arbetet kommer bland annat att innefatta:
 • Godsutkörning till våra kunder
 • Generellt lagerarbete
 • Inleverans och lagerpåfyllnad
 • Plocka, packa och skicka order
 • Städa och hålla i ordning i butiken/på lagret
 • Truckkörning
 • Lastning och lossning
Din Profil
För att trivas på Släpis känner du en stolthet i ditt arbete, du är flexibel och prestigelös, värderar ett välfungerande samarbete, är pålitlig och driven samt har ett högt engagemang med ett stort intresse för att utvecklas och lära dig nya saker.

I övrigt är du lösningsorienterad och mån om att alltid levererar högsta service till våra kunder. Släpis värderar en trygg arbetsmiljö där samtliga medarbetare samverkar för ett gott arbetsklimat.

Krav:
 • Fordonstekniskt intresse
 • Behärskar svenska i både tal och skrift
 • Goda datorkunskaper i Microsoft Office
 • Truckkort
 • Körkort för manuell bil
Tidigare erfarenhet av arbete inom lagerarbete/budbil är meritande

För att trivas hos oss delar du våra värderingar och har ett intresse för att lära dig om BPWs produktsortiment.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 6 månaders provanställning kan komma att tillämpas.

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Släpis AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juli 2024 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Släpis säljer reservdelar och paketlösningar och är en del av BPW Group som finns i 25 länder och erbjuder ett komplett sortiment av kvalitetsprodukter för reservdelshandel mot tunga fordon. Släpis finns på tolv orter i Sverige där Stockholm är den nordligaste och Malmö den sydligaste. Släpis huvudkontor och centrallager ligger i Ängelholm. På centrallagret finns över 12.000 olika artiklar för omgående leverans, allt från de vanligaste förslitningsdelarna till de mer udda reservdelarna, och ca 38 000 artiklar i artikelsystemet.

Vi jobbar alltid med kunden och vår personal i fokus och har en personlig prägel. Vi är stolta över vår otroligt kunniga personal som kan konsten att hjälpa snabbt, säkert och effektivt. Kvalitetsprodukter, stark regional förankring och snabb distribution är andra av våra styrkor.