Hoppa till innehåll
Sikta Ekonomi logotyp

Redovisningsekonom

Publiceringsdatum
28 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Sikta Ekonomi erbjuder flexibla ekonomitjänster för små och mellanstora företag. Sikta Ekonomi grundades 2014 och är en medelstor redovisningsbyrå i Jönköping. Vi hjälper alla typer av företag med allt från löner, redovisning, löpande bokföring, årsbokslut och årsredovisningar. Idag är det 15 glada och kompetenta medarbetare som nu väntar på nästa kollega.

 

Detta är en direktrekrytering till Sikta Ekonomi, där OnePartnerGroup enbart sköter rekryteringsprocessen

 

Dina arbetsuppgifter hos oss

Som redovisningsekonom kommer du att ha helhetsansvar för ett par av våra kunder och sköta hela ekonomiprocessen; allt från kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, fakturering, avstämningar, bokslut och mycket mer. Vi jobbar med alla olika typer av företag så din vardag kommer att bli varierad, med arbete i både större och mindre företag.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har jobbat med redovisning under ett par års tid, och gärna en eftergymnasial ekonomiutbildning i grunden. I denna roll är det ett krav med erfarenhet av upprättande av månadsbokslut. Vidare är goda kunskaper i Excel och övriga Office-program positivt då mycket av arbetet sker i dessa program. Erfarenhet av arbete i Fortnox är meriterande.

Som person är du samarbetsinriktad, noggrann och lösningsorienterad. Du motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och deadlines. Att arbeta självständigt och strukturerat är goda egenskaper, likväl en stor portion ansvarstagande och driv. Du har stort intresse för och goda kunskaper inom bokföring och redovisning och du är redo för nästa utmaning hos oss på Sikta Ekonomi. 

 

Vi erbjuder dig...

Sikta Ekonomi erbjuder dig en öppen och familjär kultur som gör att du kommer att trivas bra. Vi är en förhållandevis liten byrå, vilket kommer att innebära mycket frihet under ansvar. Vidare tillämpar vi flexibilitet i arbetstid och möjlighet att arbeta hemifrån såväl som trevliga kollegor och kollektivavtalade pensionsavsättningar, friskvårdsbidrag och trevliga personalaktiviteter löpande under året.

 

Vad händer när du har sökt tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup och du visar intresse för tjänsten via onepartnergroup.se. För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Eric Alverus på 072-377 48 86 alternativt eric.alverus@onepartnergroup.se

I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat ditt intresse matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. I processen kommer sedan urval genom intervjuer, tester, referenstagning och bakgrundskontroll ingå för de kandidater som utifrån matchning med tjänstens kravprofil går vidare till kommande steg. Testerna är ett verktyg för att kunna säkerställa ett kompetensbaserat urval samt för att bidra till mångfald, jämlikhet, objektivitet samt en fördomsfri rekryteringsprocess. För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad.

Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Sikta Ekonomi logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 juni 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.