Hoppa till innehåll
Ragn-Sells Recycling AB logotyp

Anläggningspersonal (Miljöarbetare)

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Till vår anläggning i Jönköping, där vi mellanlagrar och sorterar avfall, söker vi nu en duktig miljöarbetare med truckkort och maskinförarutbildning samt har erfarenhet av att köra hjullastare och/eller materialhanterare.

På vår anläggning i Jönköping tar vi emot, sorterar, behandlar och återvinner avfall från alla typer av verksamheter. Vi sorterar och kontrollerar avfallet och gör i ordning avfallet inför vidare transport till återvinning.

Vi erbjuder dig
  • Arbete inom en av Sveriges viktigaste branscher
  • En trevlig arbetsplats med bra och kompetenta kollegor
  • Anställningsvillkor med marknadsanpassad lön, kollektivavtal, pension, utvecklingsmöjligheter, friskvårdsbidrag osv.
  • Kompetensutvecklingsmöjligheter genom vår egen Akademi.
Dina arbetsuppgifter

Du kommer främst att arbeta med sortering av avfall, både för hand och med arbetsmaskiner som truck, hjullastare och materialhanterare.

En viktig del i ditt arbete blir att leveranskontrollera inkommande material för att säkerställa kvalité, uppmärkning och rätt lagring av avfallet.

Din profil

Vi söker dig som är en självgående och driven person med god servicekänsla och förmågan att skapa goda relationer med kollegor och kunder. Vidare krävs att du har truckkort samt maskinförarutbildning och erfarenhet av att köra hjullastare och/eller materialhanterare. Du ska även ha datorvana.

För att lyckas med arbetet är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självgående och har god samarbetsförmåga. Därutöver kräver arbetet på anläggningen i Jönköping att du tar säkerhet på stort allvar då du befinner dig i en trafikerad miljö.

Vi ser det som meriterande om du har branscherfarenhet samt förkunskaper inom ADR och tidigare erfarenhet av hantering av farligt avfall.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Övrigt

Tjänsteställe: Jönköping

Heltid 40 tim/vecka schemalagda arbetstider mellan kl. 7-16, måndag – fredag

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Ansökan

Du söker denna tjänst genom knappen Ansök nedan, där du registrerar ditt CV och personliga brev. Då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag rekommenderar vi att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 2024-06-02

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta nedan kontaktperson.

Välkommen med din ansökan!
Ragn-Sells Recycling AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1600 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Norge, Danmark och Estland. Totalt är vi ca 2500 personer i hela koncernen och 2022 omsatte koncernen ca 8,7 miljarder SEK.