Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Vi söker en junior materialspecialist till attraktivt företag!

Ansök nu
Vi söker för vår kunds räkning en junior konsult till rollen som junior materialspecialist. Företaget är en framstående aktör inom utomhusprodukter och är beläget i Huskvarna. Om du vill vara en del av ett väletablerat företag där du kan växa och utvecklas som materialspecialist, ansök till tjänsten nedan!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vår kund efter en junior materialspecialist. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult under minst tolv månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till amanda.sanden@pn.se.

Arbetsuppgifter
I rollen som junior materialspecialist kommer du att arbeta i ett team om tio personer där samarbete och hjälpsamhet är viktiga inslag. Du kommer ansvara över dina egna uppgifter men tar hjälp av erfarna och kompetenta kollegor när det behövs. Dina arbetsuppgifter innefattar att:
  • Utföra grundläggande undersökningar av material och ytbehandlingar, inklusive kemisk analys och sammansättning av material.
  • Utföra rotorsaksutredningar för att analysera och identifiera orsaker till materialfel främst inom metall men även inom polymera material.
  • Utföra laborativa arbetsuppgifter såsom kapning, gjutning och utföra undersökningar med olika mikroskop.
  • Samarbeta med andra avdelningar för att tillhandahålla expertis och lösningar relaterade till material och ytbehandling.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning mot materialvetenskap och har grundläggande förståelse för material samt en nyfikenhet att utvecklas. Du förväntas även ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Vi anser också att dina personliga egenskaper spelar en avgörande roll för hur väl du kommer att passa in i rollen. Vi söker dig som är samarbetsvillig och har en god förmåga att kommunicera och diskutera olika lösningar. Vi ser även att du har ett genuint intresse inom materialvetenskap.

Start: Enligt överenskommelse.

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

#materialspecialist #materialkonsult #materialingenjör #material #engineer #metall #polymer
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 maj 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!