Hoppa till innehåll
OnePartnerGroup logotyp

IT-Support

Sista ansökningsdag
22 september 2024 (21 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
JSC och OnePartnerGroup söker nu framtidens supportmedarbetare. Vi erbjuder dig en stimulerande CSN-berättigad supportteknikerutbildning under 14 veckor med förväntad anställning efter avklarad utbildning.

 

Vem söker vi?

Du kanske redan har ett jobb, men du vill byta yrke. Eller så är du mellan jobb och söker ett yrke som både är spännande och långsiktigt hållbart för dig på arbetsmarknaden.  

Att påbörja en utbildning kan kännas som ett stort steg. Genom oss blir tröskeln betydligt mindre då vi under utbildningens gång finns som en stöttande part. Det är en utbildning med ett tydligt och säkert mål i sikte.

Har du ett intresse för IT i symbios med en fallenhet för kundservice är det en spännande möjlighet för dig. Vi söker dig som har en positiv energi och ett stort engagemang samt vill utvecklas tillsammans med JSC. 

 

Vad innebär rollen som supporttekniker?

Supporttekniker arbetar med teknisk support och löser problem med datorer åt kunder eller kollegor. Du genomför felsökningar, analyserar och åtgärdar uppkomna fel. I rollen som supporttekniker ger du även service och support i samband med installation och underhåll av system.

I rollen är man expert på datorer och behöver vara bra på att kommunicera och lösa problem åt användaren.

 

Vad kommer du att lära dig under utbildningen? 

Inom utbildningen kommer du bland annat läsa följande kurser;
• Information och kommunikation
• Datorteknik
• Datorsamordning och support
• Nätverksteknik

  Att jobba på JSC

På JSC strävar vi efter att bli så individuellt framgångsrika som möjligt, men inte på bekostnad av varandra - prestigelöst delar vi med oss av vår tid och kunskap till våra kollegor och gläds åt varandras framgångar. Samtidigt vågar vi ha roligt och bjuda på oss själva utan rädsla för att tappa masken.

Vi är övertygade om att människors inre drivkraft slår yttre påbud alla dagar i veckan. Därför sätter vi stor tillit till våra medarbetares omdöme och förmåga att fatta egna beslut. Vi vet även att arbete och privatliv samspelar och påverkar varandra. Våra medarbetare har därför den stora friheten och ansvaret att arbeta på det sätt som passar deras livssituation bäst.

 

Vad händer efter min ansökan? 

Din ansökan sker via denna annons. Vi använder oss alltid av en standardiserad urvalsprocess. 
Om du blir utvald kommer vi att hjälpa dig med din ansökan till utbildningen i ett sista skede. Efter avslutad utbildning finns goda chanser till anställning.

 

Utbildningsdetaljer

Omfattning: Heltid
Utbildningens start: Vecka 40, 2024
Utbildningen avslutas: Vecka 2, 2025
Utbildningens form: Distansutbildning
Antal platser: 3

 

Kontakt
Har du frågor gällande ansökan, utbildning eller antagning kan du kontakta Rickard Fransson via mail rickard.fransson@onepartnergroup.se eller på telefon 072-075 98 42

Har du frågor gällande anställning kan du kontakta Eric Alverus via mail eric.alverus@onepartnergroup.se eller på telefon 072 - 377 48 86

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 
OnePartnerGroup logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.