Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

MASTER DATA SPECIALIST TILL TRIOWORLD

Publiceringsdatum
29 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du en stor passion för datamanagement och datastyrning? Vill du vara en nyckelspelare i ett företag dedikerat till hållbara lösningar och minskad klimatpåverkan? Då kan det här vara rätt möjlighet för dig. I rollen som Master Data Specialist får möjligheten att ta en ledande roll och ägarskap för att strukturera vår data globalt. Välkommen med din ansökan!

Din vardag

Vi är på en spännande resa med ett stort ERP-projekt och söker en engagerad Master Data Specialist för att stärka vårt data-relaterade arbete. I denna nya roll kommer du att arbeta med att standardisera, optimera och analysera data över hela vårt företag och över alla divisioner. Du kommer att stödja implementeringen och integrationen av ERP- och BI-lösningar, säkerställa dataintegritet och förbättra effektiviteten. Du kommer också att vara ansvarig för att definiera och implementera Data Management-designer inom ERP samt arbeta nära flera funktioner, inklusive affärsverksamhet och IT, för att förstå affärsmålen och identifiera möjligheter för datadriven beslutsfattande. Vidare kommer du att:
  • Guida lokala team i skapande av data och underhåll
  • Säkerställa att globalt kontrollerade data inom domänen hanteras effektivt och delegera uppgifter vid behov
  • Hantera datarelaterade uppgifter inom både ERP- och BI-implementeringar, och agera som huvudkontakt för datarelaterade förfrågningar och problem
  • Kontinuerligt söka efter möjligheter att förbättra dataprocesserna, verktyg och metoder inom organisationen
  • Kommunicera och förankra Data Management-designen i relevanta affärsforum
Rollen är placerad på vår site i Smålandsstenar.

VEM ÄR DU?
Du har flera års erfarenhet inom datamanagement, ERP-system och dataanalys, och du kan använda detaljerade datainsikter för att informera affärsbeslut. Erfarenhet av Power BI är meriterande. Du förstår vikten av struktur och tydlig kommunikation, och dina starka analytiska färdigheter gör att du kan skapa en omfattande bild av företagets processer och flöden. Vi värdesätter goda kommunikations- och samarbetsförmågor samt din förmåga att fatta tydliga och beslutsamma beslut när det behövs. Flytande engelska och svenska i både tal och skrift är ett krav för denna roll.

VILL DU VETA MER?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Johanna Värmfors på johanna.varmfors@nexergroup.com alternativt mobil 0730-821 230 eller Artan Bitiqi på artan.bitiqi@nexergroup.com alternativt mobil 0723-612 844.

Välkommen med din ansökan på www.nexerrecruit.com/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om trioworld group

Trioworld skapar förpackningslösningar av polyetenfilm för att göra transporter och livsmedel säkrare, jordbruk smartare, skyddet inom sjukvården optimalt, och mycket mer. Tillsammans med våra kunder tänjer vi på gränserna för vad som är möjligt och leder utvecklingsarbetet inom cirkulär plast.

I över 50 år har Trioworld varit ledande inom plastförpackningslösningar. Vi består av 19 företag med mer än 2 000 medarbetare och vi har en omsättning på 11 miljarder kronor. Vi är baserade i Smålandsstenar och driver produktionsanläggningar i Sverige, Danmark, Nederländerna, England, Frankrike, Tyskland och Kanada. Våra produkter säljs över hela världen.
Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 september 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus.