Hoppa till innehåll
N.C. Nielsen AB logotyp

Fälttekniker till Jönköbing

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Fälttekniker till Jönköbing

Vi har mycket att göra och letar efter nya kollegor.
Är du teknikern, som stortrivs på språng, har ett självständigt arbetssätt, blir driven av unik kundvård och har kunden i fokus? Har du även erfarenhet eller utbildning av reparationer på truckar, lastbilar, entreprenad- eller jordbruksmaskiner, så är det bara en fördel.

Du blir en del av ett starkt och engagerat team av tekniker, som brinner för det de gör. Arbetet kräver att du är självgående. Du utför service och reparationer, framförallt på Konecranes gaffeltruckar och reachstackers samt Terberg terminaltraktorer, men också annan utrustning i vårt breda sortiment.

Om arbetet som resande tekniker
Med rapportering till serviceledaren får du ansvaret för att representera N.C. Nielsen ute hos kunden. Du får en självständig och allsidig vardag, där du med utgångspunkt från din hemadress planerar din egen dag. Med en välutrustad servicebil blir du ansvarig för reparation, service och underhåll i ditt område.

Bli en del av N.C. Nielsen familjen
Vi lägger vikt på, att du är händig och har huvudet på skaft. Du har ett brinnande intresse för kundvård/teknik och kan planera dina egna uppdrag samt din vardag. Vi förväntar att du är bekant med att använda PC och behärskar engelska.

Du blir en del av en dynamisk verksamhet, där det inte är långt från tanke till handling. Vi lägger stor vikt på god arbetsmiljö med en informell ton och möjlighet för utveckling.
N.C. Nielsen AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 augusti 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

N.C. Nielsen är Skandinaviens största leverantör av gaffeltruckar, terminaltraktorer och specialmaskiner. Oavsett om ni behöver containertruckar, reachstackers, terminaltraktorer till hamnar eller riktigt stora heavy handling-maskiner är vi redo att hjälpa er lösa era logistikutmaningar. Varje dag kör fler än 120 av våra servicemontörer till våra kunder runt om i Skandinavien. De backas upp av en landstäckande serviceorganisation – och branschens största reservdelslager. Dessutom erbjuder N.C. Nielsen Skandinaviens största sortiment av utrustning och begagnade maskiner. N.C. Nielsen är en del av N.C. Nielsen Gruppen, som har avdelningar i Danmark, Norge och Sverige.