Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Servicetekniker- Jönköping

Publiceringsdatum
04 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en serviceinriktad mekaniker som vill jobba på ett internationellt företag? Då är denna tjänst perfekt för dig!

Din framtid

Nu söker vi en Servicetekniker för vår kund Istobal. Detta är en fältbaserad tjänst med stor frihet under ansvar. Ditt arbete sker i en kundnära position med intressanta utmaningar för den som älskar maskin och teknik. Du ingår i ett team med andra teknikerkollegor där var och en ansvarar för sitt geografiska område men stöttar varandra vid behov. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är reparation och service av bilvårdsutrustning, såsom automatiska biltvättar, manuella tvättar och kringutrustning.

Du utgår hemifrån och ditt arbetsområde kommer att vara från Norrköping till Skövde till Värnamo till Västervik. Övernattningar kan förekomma.

Servicebil ingår.

Egenskaper och personliga egenskaper

Som person är du självgående, förtroendeingivande och det är av yttersta vikt att du är problemlösande och kan hantera olika fokusområden samtidigt. Du har också ett högt kvalitetstänk och arbetar noggrant med både dina arbetsuppgifter och efterföljande dokumentation. Tjänsten som Servicetekniker innebär också ett flertal kontaktytor både internt och externt. Därför är det viktigt att du trivs i kommunikativa roller, har ett serviceorienterat mindset och tycker det är inspirerande att träffa kunder.

Utöver detta krävs;
  • Erfarenhet av mekaniskt maskinarbete
  • Erfarenhet av mekanisk service, installation och felsökning
  • Kunskap inom maskinel är meriterande
  • Goda kunskaper i svenska
  • B-Körkort
Vad vi erbjuder dig

Uppdraget omfattar en bemanning via Kraftsam Rekrytering & Bemanning med goda möjligheten att kunna gå över med anställningen hos Istobal. Tjänstens omfattning är på heltid med tillträde snarast.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Patricia Contreras på patricia.contreras@kraftsam.se.

Välkommen med din ansökan!
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren