Hoppa till innehåll
ComfortSystem Scandinavia AB logotyp

Lager, logistik & resande montör

Publiceringsdatum
15 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Andreas Rickman
Email
Telefon
Nu söker dig som vill arbeta i en varierande tjänst som kombinerar lager & logistikmedarbete med att vara resande installatör/servicetekniker.

Vi vill erbjuda dig en plats i ett mindre familjeägt bolag, där du är en viktig del i ett härligt gäng på 10 medarbetare. I din tjänst utgår du från vårt huvudkontor i Kaxholmen, strax norr om Huskvarna.

En del av din tid kommer att gå till lager -och logistikarbete, i form av att plocka, packa, lossa och lasta vid vårt huvudkontor.

En del av din tid kommer gå till att montera och installera produkterna på plats ute hos våra kunder runt om i Sverige. Det innebär en del resande i vårt vackra land, där du främst kommer få besöka orter från Malmö i söder till Uppsala i norr. Tjänsten kräver hotellövernattningar, normalt ca. 30 övernattningar /år.

Som person är det viktigt att du är positiv, självgående och flexibel, då du har mycket frihet under ansvar, samt är trygg med att träffa kunder.

Vi lägger mindre vikt vid tidigare erfarenheter, utan lägger stort fokus på rätt personliga egenskaper.

Utöver detta krävs:

- B-körkort
- Mycket goda kunskaper i Svenska, tal och skrift
- Erfarenhet av motviktstruck är bra, annars får du lära dig
- Har du ett visst tekniskt intresse och inte har tummen mitt i handen är det ett plus!

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.
ComfortSystem Scandinavia AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 maj 2024 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ComfortSystem Scandinavia AB har sedan starten 1987 utvecklat medicintekniska produkter med ett tydligt syfte; vi ska bidra till en bättre vårdmiljö för både vårdtagare och vårdgivare, samtidigt som vi skapar förutsättningar för ekonomiskt hållbara investeringar - alltid med människan i fokus.

Sedan 1987 har vi samlat på oss erfarenhet och kunskap kring de behov och utmaningar man i vården ställs inför. ComfortSystem har alltid genomsyrats av en drivkraft att erbjuda en service och ett engagemang utöver det vanliga. Det innebär att när ni väljer oss som leverantör ska ni känna er trygga i ert val, och ni ska få de absolut bästa produkterna tillsammans med vår kunskap och vårt engagemang - Vår erfarenhet är er trygghet.