Hoppa till innehåll
Best Transport logotyp

Trafikledare (vikariat)

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Drivs du av att leverera förstklassig service? Gillar du högt arbetstempo och varierade arbetsuppgifter? Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med trafikplanering av transporter? Då har vi jobbet för dig!

Om tjänsten

Hos Best Transport har vi alltid fokus på att leva upp till kundernas förväntan på service och kvalitet. Som trafikledare på Best Transport ansvarar du för fördelningen och planeringen av våra uppdrag. Tempot är periodvis väldigt högt och många saker händer samtidigt, vilket ställer stora krav på samarbete och fokus liksom förmåga att kunna tempoväxla vid behov.

I tjänsten ingår att hantera kundtjänstärenden, både mot betal- och slutkund via telefon och e-post. Du har också kontinuerlig kontakt via telefon och e-post med Best Transports åkare/chaufförer samt med våra samarbetspartners runt om i Sverige. Detta ställer höga krav på dig vad gäller service, social förmåga och att du har en fingertoppskänsla för att kunna hantera och lösa olika ärenden. Du kommer även arbeta med fakturering, personalplanering och viss administration.

Som trafikledare på Best Transport kommer du att ingå i en grupp om 3 personer. Till förfogande finns den senaste tekniken inom trafikledningssystem och radiokommunikation. Du har till din hjälp ett mycket kompetent systemstöd. Tjänsten är ett vikariat till och med augusti 2025.

Om dig
Du är en social och utåtriktad person som trivs med att arbeta i grupp och har lätt att samarbeta med andra. Vi tror att du gillar att arbeta i högt tempo med flera arbetsuppgifter parallellt. Du kan hantera stressiga situationer.

Detta stämmer också in på dig:
  • Du har stor lokalkännedom
  • Du har tidigare erfarenhet från trafikledning av vägtransporter
  • Du behärskar svenska i tal och skrift
  • Du har relevant akademisk examen inom ekonomi eller logistik (meriterande)
  • Du har kunskap inom systemstödet Opter (meriterande)
Det här erbjuder vi
På vår arbetsplats ska du som jobbar växa, ha kul men framförallt - du ska vara dig själv! På Best är vi eniga om att mångfald är en nyckel till framgång och att vi får en roligare arbetsplats när vi som arbetar tillsammans har olika bakgrund.

Best har ett stort hållbarhetsfokus, både gällande miljö, schyssta villkor och ekonomisk hållbarhet. Engagemanget för hållbarhet genomsyrar vår organisation och våra medarbetare medverkar aktivt till att vi ska uppnå våra högt uppsatta mål. Vi tror att du som också tycker hållbarhet är viktigt kommer trivas hos oss!

Best är en platt och snabbfotad organisation med stort driv och eftersom vi hela tiden växer finns det stora utvecklingsmöjligheter hos oss. Genom vårt dotterbolag Best Labs säkerställer vi att vi hela tiden ligger i framkant när det gäller innovativa tech-lösningar och verktyg som bland annat underlättar arbetsvardagen för oss som jobbar på Best.

Vi erbjuder ett attraktivt jobb på ett framgångsrikt och lönsamt logistikbolag. Best har kollektivavtal med Biltrafikens Arbetsgivareförbund och vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.

Om oss
Best har sedan 1976 erbjudit företag prisvärda logistiklösningar och är idag en ledande aktör i Norden inom last-mile. Företaget utför dagligen, med hjälp av innovativa tech-lösningar, tiotusentals snabba och hållbara expressleveranser och distributionsuppdrag i Sverige, Norge och Danmark.

Best har med sitt express- och distributionserbjudande kunder inom vitt skilda branscher och av varierande storlek. Företaget är även specialiserat inom ett antal koncept såsom logistik för E-commerce, Servicelogistik och Healthcare-logistik.

Best är idag logistikbranschens klarast lysande hållbarhetsprofil, framför allt tack vare den fossilfria fordonsflottan där elbilarna snabbt ökar i antal och företagets fokus på schyssta villkor och krav på kollektivavtal.

Övrig information

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Placering: Jönköping

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Rullande schema på 3 veckor, mån-fre kl 07-16, 08-17 respektive 09-18

Anställningsform: Vikariat till och med augusti 2025

Lön: Enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan

Vi kommer att gå igenom alla ansökningar och kalla till intervjuer i början på augusti.
Best Transport logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Best Transport har sedan starten tagit positionen som en av Sveriges största transportförmedlare. Best förmedlar och utför cirka 5000 uppdrag per dag fördelat på våra cirka 400 fordon. Best har idag 250 anslutna åkerier. Varje orange fordon som syns i trafiken drivs av en våra anslutna åkerier. Best utför transporter under dygnets alla timmar både mot större och mindre företag.