Hoppa till innehåll
Atteviks Lastbilar AB logotyp

Reservdelspersonal lastbilar

Publiceringsdatum
17 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Arbetsuppgifter:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att leverera och planera reservdelar till våra mekaniker samt till kunder över disk. Du arbetar tätt ihop med kundmottagare och mekaniker samt ser till att rätt reservdelsflöde efterlevs genom standardprocesser, från beställning till kund och verkstad. Utbildning sker internt genom vår huvudleverantör Scania, samt andra interna resurser. Tjänsten är heltid.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av fordonsteknik och att arbeta i affärssystem. Arbetslivserfarenhet inom fordonsbranschen är meriterande. B-körkort är ett krav och truckkort är ett plus.

Som person har du lätt för att samarbeta, är flexibel, lyhörd, ansvarstagande och ordningsam kombinerat med ett driv och engagemang. I vår verksamhet sätter vi kunden i fokus, därför är det mycket viktigt att du är serviceinriktad och social. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Frågor och ansökan:
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Teamchef reservdelar Emma Gustavsson via mail: emma.gustavsson@atteviks.se.

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31/5-2024. Vi genomför löpande urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Atteviks Lastbilar AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena VW, Audi, SEAT, CUPRA, SKODA och Scania. Atteviks är en modern koncern med verksamhet på nio olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Atteviks Bil AB och Atteviks Lastbilar AB. Moderbolaget Atteviksgruppen AB har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på ca 3 miljarder och har ca 500 anställda.