Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Orderplockare med truckvana sökes till kund!

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du god lagervana, erfarenhet av orderplock samt truckkort? Är du noggrann, snabblärd och trivs att arbeta i ett högt tempo? Då har vi på Adecco Jönköping uppdraget för dig!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta på ett lager med plock och pack av order. Truckkörning ingår i det dagliga arbetet och framförallt av typerna A och B. Du bör vara flexibel och inte vara rädd för att ta egna initiativ när det behövs. Uppdraget startar omgående och arbetstiderna är förlagda dagtid kl 07:00-16:00.

Om dig
Som person är du flexibel, engagerad och ytterst noggrann. Du är också strukturerad och ordningsam samt har lätt för att hantera siffror. Vidare är du van att hantera stress och har en god förmåga att samarbeta med andra personer.

* Det är meriterande om du har vana av orderplock och goda datorkunskaper
* Truckkort A och B är ett krav
* Du bör behärska det svenska språket i både tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än annonseringstid. Som en del av rekryteringsprocessen arbetar vi med ett logik- och en personlighetstest som automatiskt skickas ut till dig i inledande del av rekryteringsprocessen. För rätt person finns det möjlighet för tillsvidareanställning.

Om Adecco
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar.

På Adecco försöker vi hitta rätt person, med rätt kompetens på rätt plats. Därav ser vi dig som en av våra grundpelare varpå vi erbjuder följande förmåner inom bolaget: kollektivavtal, friskvårdsbidrag, tjänstepension, försäkringar, terminalglasögon, kompetensutveckling och en marknadsmässig lön.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, William Maklin: william.maklin@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Sökord
Theofils, Adecco, Jönköping, Truckförare, Lagerarbetare

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.