Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Montörer till våra kunder i Jönköping

Publiceringsdatum
29 april 2024
Antal tjänster
1
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
Som montör kommer du att arbeta med en modern och i högsta grad en automatiserad industri. Arbetet som montör skiljer sig därför från hur montering var förr i tiden. Numera handlar montörsyrket mycket om noggrannhet, fingerfärdighet och kvalitetskänsla, med koncentration och uthållighet snarare än fysisk råstyrka. Arbetsmiljön är ren och präglas av ordning och reda. För att kvaliteten på slutprodukten ska bli så hög som möjligt gäller det att varje detalj finslipas och utförs standardiserat enligt plan. Rent konkret handlar det om att montera samman delar, att hålla ordning på din arbetsplats samt att hantera material.

I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Montering vid taktade linor
- Hantera material

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med tillsättning löpande. Skiftarbete kan förekomma.

Om dig
Vi söker dig som trivs att jobba inom industrin. Vår kund mäter kvalitet ner på mikrometernivå, vilket för dig innebär att din kvalitetsmedvetenhet behöver matcha kundens krav. Din arbetsmoral, flitighet och vilja att göra ett bra jobb är förutsättningar för att vara aktuell för tjänsten.
Vidare söker vi dig som är noggrann och har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Adecco och våra kunder. Du är ansvarsfull, stresstålig, lättlärd och har en god känsla för detaljer. För att lyckas i rollen ser vi att du är ambitiös, har en hög servicenivå och en god samarbetsförmåga.

Krav för tjänsten är:
- Flytande svenska i både tal och skrift
- Körkort och tillgång till bil

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Fredrik Englund, fredrik.englund@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Montör, Montörer, Industri, Huskvarna, Jönköping, Adecco

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 maj 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.