Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Mekanikingenjör till Husqvarna

Sista ansökningsdag
02 november 2024 (56 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du bli en del av Husqvarna elektrifieringsresa med målet att minska koldioxidutsläpp och skapa goda kundrelationer? Nu har du möjlighet att bli en del av Husqvarnas Wheeled-avdelning och jobba för just detta!



Om tjänsten

Avdelningen Wheeled på Husqvarna består av cirka 50 medarbetare som jobbar med produktutveckling, både elektronisk och mekanisk. Ditt blivande team består av 12 personer som jobbar med produkter så som gräsklippare och verktyg av olika slag.

Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer vara att arbeta mot så kallade sourced products, alltså att hantera förfrågningar gällande nyutveckling och underhåll av exempelvis åkgräsklippare.
Du kommer att planera ditt arbete självständigt för att möta uppsatta deadlines och leveranser med hög kvalitet. Du kommer även ha mycket kontakt med övriga avdelningar i organisationen, så som labb och inköp för att säkerställa bästa resultat och skapa rapporter utifrån detta.
Du kommer även arbeta nära labbet för att utvärdera prototyper och testresultat för att säkerställa god kvalitet, samt arbeta med kundsupport till stor del.

Du erbjuds

  • En möjlighet att bli en del av ett stort internationellt företag med mycket kunskap innanför väggarna.
  • En möjlighet för dig att växa och utvecklas inom produktutveckling.
  • En stöttande och närvarande konsultchef som verkar för att vara din karriärspartner.


Kvalifikationer
  • Är högskoleingenjör inom maskinteknik eller liknande utbildning.
  • Har minst 1 års erfarenhet inom relevant område.
  • Har goda kunskaper i Catia V5.
  • Har kunskap inom stål- och plastdesign.
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska då detta krävs i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du har

  • Tidigare kunskap inom mekatronik och/eller elektronik.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Hjälpsam
  • Stabil
  • Ansvarstagande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 november 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se