Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Datamanagement coordinator till Husqvarna Group!

Sista ansökningsdag
02 november 2024 (54 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en självgående och kommunikativ person med erfarenhet av projektledning och datamanagement? Vi söker en datamanagement coordinator för att hjälpa till och stärka Husqvarnas arbete inom kunddataområdet.



Om tjänsten

I denna roll kommer du att arbeta med att kartlägga och koordinera initiativ relaterade till kunddata, särskilt med fokus på att identifiera och kontraktera externa leverantörer inför ett kommande kontraktsbyte vid årsskiftet. Du kommer att ha en central roll i att samla in och dokumentera krav från olika intressenter, förstå deras behov av kunddata och skapa underlag för beslutsfattande. Du kommer att arbeta nära teamet för att säkerställa att vi har en tydlig plan för vilka tjänster och data vi behöver köpa in och hur dessa ska skapa värde för verksamheten. På sikt kommer du även att leda förändringsprojekt som syftar till att förbättra datakvalitet och processer inom kunddataområdet.



Arbetsuppgifter
  • Stötta arbetet med att identifiera och kontraktera externa leverantörer av kunddata
  • Samla in krav och föra dialog med olika intressenter som har behov av kunddata
  • Dokumentera och koordinera insamlad information för att skapa en tydlig plan för inköp och användning av data
  • Utveckla en god förståelse för datamanagement och dataarkitektur för att stödja verksamheten


Kvalifikationer
  • Har en relevant utbildning för tjänsten
  • Har erfarenhet av projektledning, en god förståelse för datamanagement och dataarkitektur
  • Är självgående och kan navigera mellan olika intressenter för att samla in och koordinera den information som behövs för att fatta strategiska beslut

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av datainköp och en förmåga att se sammanhangen mellan data och affärsnytta

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Hjälpsam
  • Målmedveten
  • Stabil
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 november 2024 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se