Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Data Quality & Traceability administrator till Husqvarna Group!

Sista ansökningsdag
01 november 2024 (53 dagar kvar)
Publiceringsdatum
02 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du en passion för datakvalitet och vill spela en central roll i att säkerställa spårbarhet genom hela leveranskedjan? Vi söker en Data Quality & Traceability administrator som kommer att stödja både interna och externa kunder vid problem relaterade till individuella produktdata från fabriker och leverantörer.

Om tjänsten

Academic Work söker nu för Husqvarna Groups räkning en Data Quality & Traceability administrator som kommer att spela en nyckelroll i att säkerställa hög datakvalitet och spårbarhet i Husqvarnas globala leveranskedja. I denna roll kommer du att stödja både interna och externa kunder genom att hantera och lösa problem relaterade till individuella produktdata från fabriker och leverantörer. Du kommer att arbeta med felsökning av dataproblem, såsom felaktiga produktserienummer och masterdata, samt andra faktorer som kan påverka datainlämningen. En viktig del av ditt arbete blir att samordna lösningar med fabriker och leverantörer för att säkerställa att datakvalitetsproblem snabbt identifieras och åtgärdas.

Du kommer också att samarbeta nära med Husqvarna globala driftsteam och den globala informationssystemorganisationen, där du stödjer teamet som ansvarar för att genomföra viktiga projekt som Digital Product Passport, Digital Twin och leveranskedjans spårbarhet. Detta är en roll för dig som brinner för datakvalitet och vill vara med och utveckla framtidens digitala spårbarhet inom leveranskedjan.

Arbetsuppgifter
  • Lösa supportärenden relaterade till individuell identifiering av produkter
  • Samarbeta med Global Traceability Manager för att utveckla och underhålla datainsamlings- och rapporteringssystem
  • Driva analys av enskilda produktdataleveranser från leverantörer, förändringshantering / projektledningsförmåga (för att driva implementering och förändringar av integrationer mot leverantörer samt utbilda interna användare
  • Tillhandahålla administrativt stöd, inklusive hantering av dokumentation, schemaläggning av möten och samordning av kommunikation
Kvalifikationer
  • Har en dataingenjörsexamen alternativt liknande erfarenhet från tidigare jobb eller en liknande utbildning
  • Dokumenterad erfarenhet av dataanalys, helst inom tillverkningsföretag
  • Kunskaper i datavisualiseringsverktyg (t.ex. Power BI) och Microsoft Excel
  • Har goda kunskaper i engelska, då det krävs i det dagliga arbetet med kollegor, kunder och leverantörer
Det är meriterande om du har
  • Kunskap om API:er (REST, JSON) och systemintegrationer
  • Kunskap om spårbarhetssystem och bästa praxis för tillverkningssystem
För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
  • Hjälpsam
  • Stabil
  • Socialt självsäker
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.
Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 november 2024 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se