Hoppa till innehåll

Enhetschef för hemtjänsten i Jokkmokk

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Som enhetschef erbjuds du en chans att arbeta i en miljö där innovation och personlig utveckling står i fokus. Med en inkluderande kultur, öppen atmosfär och positiv framåtanda är det en arbetsplats där du snabbt kan känna dig som en del av teamet.

Ditt framtida uppdrag:
Jokkmokks kommun är mitt i en period av utveckling och förnyelse. Vi arbetar för att förstärka våra tjänster inom äldre- och funktionshinderomsorgen och söker nu en enhetschef som kan leda samt samordna dessa insatser. Ditt uppdrag blir att säkerställa att vi erbjuder högkvalitativ och effektiv service till våra invånare. Din närmaste kollega blir den andra enhetschefen för hemtjänsten, en klok och kompetent person. Du kommer även ha stöd av planerare gällande bemanningen för dina arbetsgrupper som består av ett arbetslag i Jokkmokk och ett i Porjus.

Fokusområden i rollen:

  • Ledningsansvar: Som en del av ledningsgruppen för äldre- och funktionshinderomsorgen, bidrar du i det strategiska arbetet.
  • Förändringsledning: Du kommer att vara en nyckelperson i att leda och genomföra de pågående förändringsprocesserna inom din enhet. 
  • Personal- och kompetensutveckling: Ansvar för att leda, utveckla och stödja personalen inom din enhet. Du kommer att arbeta för att säkerställa att teamet har de nödvändiga färdigheterna och resurserna för att möta nuvarande och framtida utmaningar.
  • Budgetansvar: Hantera budgeten för din enhet för att säkerställa att alla resurser används effektivt och i linje med kommunens ekonomiska mål.

Det är korta beslutsvägar i kommunen vilket ger dig möjlighet att ta egna beslut och påverka din arbetsdag. Detta ger en känsla av ansvar och möjligheten att direkt påverka utfallet av ditt arbete.

Vem är du?
Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen, vi söker dig som är trygg och stabil. Vi ser gärna att du har en beprövad förmåga av att både leda och samarbeta, samt ett engagemang för kontinuerlig förbättring och utveckling. Erfarenhet från hemtjänsten och ekonomiskt ansvar är meriterande. Du har en akademisk utbildning, behärskar svenska i tal och skrift samt har B-körkort. 

För den rätta kandidaten erbjuder Jokkmokks kommun inte bara ett jobb, utan en plats där man kan göra ett varaktigt avtryck. Är du den ledare vi söker? 
Vi ser fram emot din ansökan och möjligheten att välkomna dig till vårt team

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se