Hoppa till innehåll
Jokkmokks Kommun logotyp

Fastighetstekniker | Jokkmokks Kommun | Jokkmokk

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Samhälls- och Infrastrukturfunktionen söker nu en fastighetsskötare - bli en viktig del i förvaltningen av Jokkmokks kommunala fastigheter! Ta chansen att utveckla dina praktiska kunskaper och bidra till effektiviseringen av vår verksamhet. Trivs du med varierande arbetsuppgifter och att leverera en god service? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare hos Samhälls- och Infrastrukturfunktionen får du möjlighet att utveckla och bredda dina kompetenser. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av fastighetsskötsel, tillsyn och skötselarbete/rondering, felavhjälpande underhåll och mindre anpassningar. Du kommer att arbeta med olika arbetsuppgifter enligt kunders önskemål och arbetet ställer krav på noggrannhet, god planering och prioritering. I tjänsten ingår det tjänstebil för att kunna ta sig till de olika fastigheterna.

Om dig

Vi söker dig som har följande erfarenheter, kunskaper och utbildning:
  • Praktisk yrkesutbildning inom bygg, VVS eller el, eller likvärdiga kunskaper Goda praktiska kunskaper inom fastighetsskötsel
  • Erfarenhet av tillsyn, skötselarbete och felavhjälpande underhåll Datorvana och god planeringsförmåga
  • Initiativrik, lösningsorienterad och engagerad i dina arbetsuppgifter
  • Bra på att arbeta självständigt samtidigt som du kan samarbeta med andra Behärskar svenska i både tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande:
  • Kunskaper inom moderna fastighetstekniska system och maskiner
  • Kunskaper i samiska språket och samisk kultur
Om Jokkmokks Kommun

Samhälls- och Infrastrukturfunktionen är en dynamisk organisation som bildades år 2015 och består av fem enheter. Genom samarbete med Jokkmokks Värmeverk AB och AB Jokkmokks hus strävar vi efter att uppnå samordningsvinster. Vi söker nu en fastighetsskötare som vill vara en del av vårt team och arbeta med utveckling, drift, skötsel och underhåll av kommunala fastigheter. Hos oss får du möjlighet att utveckla och bredda dina kompetenser samt vara en del av en verksamhet som värdesätter helhetstänkande och god service. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team! Besök www.jokkmokk.se för mer information.

Övrigt

Tjänstgöringsgrad: 100%

Placeringsort: Jokkmokk

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Adrian Runsten via e-post: adrian.runsten@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Urvalet sker löpande vilket betyder att tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdatum. Vi uppmanar därför att söka så snart du kan.

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Jokkmokks Kommun logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 juni 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.