Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Scrum-master till Saab

Publiceringsdatum
23 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi letar nu efter en Scrum Master till vår kund Saab i Järfälla. Du kommer i din roll ta del av utvecklingen av deras världskända marina ledningssystem, 9LV CMS, som du kan läsa mer om här och här. Hos Saab blir du en del av alla aspekter av mjukvaruutveckling, från grunden, vilket innebär allt från plattformslösningar hela vägen till användargränssnittet.

Om tjänsten:
Som Scrum Master är din främsta uppgift att coacha teamet genom scrum-cermonier så som daily scrum, sprint- och kvartalsplanering samt review och sprintretro.

Målet är att se till att det finns en plan tillsammans med förutsättningar för teamet att exekvera på den planen. De har många pågående projekt där stakeholders och systemeringsteam är i ständigt behov av bra tekniska diskussioner, leveransinformation och ett bra samarbete för att få komma till verifiering av deras slutgiltiga systembyggen av 9LV CMS. En systemlösning som är större än bara mjukvara.

VI SÖKER DIG SOM:
Vi tror att du har jobbat som mjukvaruutvecklare i minst 2-3 år och nu känner dig redo för att testa en ny aspekt av mjukvaruutveckling.

Har du dessutom tidigare erfarenhet som Scrum Master och känner dig redo att ta dig an ett nytt team och nya områden är det meriterande. Du är intresserad av att arbeta med en blandning av teamledning och hands-on mjukvaruutveckling. För att passa i rollen behöver du kunna kommunicera obehindrat på både svenska och engelska.

Som person är du en riktig doer och är villig att praktiskt taget lösa alla problem som krävs för att ta produkten och organisationen framåt. Du är en coachande lagspelare som främjar ett öppet, förtroendefullt och innovativt klimat. Ett visst mått av envishet och uthållighet är även ett starkt plus.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

OM KUNDFÖRETAGET:
SAAB är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Kunden ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Företag respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. På sikt finns goda möjligheter till anställning hos kundföretaget.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Vid överenskommelse
  • Placering: Järfälla
  • Rekryteringsansvarig: Mattias Isik
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?