Hoppa till innehåll
BR Solutions AB logotyp

BR SOLUTIONS AB söker servicetekniker/elektriker

Sista ansökningsdag
31 oktober 2024 (49 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vill du vara en del av ett väl sammansvetsat team av tekniker och utvecklas i ditt arbete kan det vara dig vi söker. Om du dessutom uppskattar varierande arbetsuppgifter och stor frihet under ansvar? Då är detta rätt nästa steg för dig!

Vi behöver förstärka våra områden norr och söder om Stockholm, det vill säga från Gävle – Söderhamn och Nyköping – Linköping. Dessa områden arbetsleds från vårt kontor i Järfälla.

BR SOLUTIONS AB projekterar, bygger, underhåller och sanerar drivmedelsanläggningar inklusive byggnader och dess installationer. Vi har jobbat för drivmedelsbranschen och industrin sedan 1963 och utvecklar kontinuerligt servicetjänster för både befintliga och nya kunder. Vårt servicenätverk täcker hela Sverige och vi servar allt som rör drivmedelsanläggningen, tillhörande fastigheter och dess installationer samt utför reparationer på alla förekommande fabrikat på marknaden. Vi utför mer än 30.000 serviceuppdrag om året.

Med oss som arbetsgivare får du ett utmanande, roligt och utvecklande arbete där ingen dag är den andra lik. Att känna glädje i att leverera service och kvalitet är det som driver oss framåt. Vi har en utpräglad teamkänsla och inom företaget strävar vi mot gemensamma mål.

Regelbunden utbildning inom vårt verksamhetsområde och intern kompentensutveckling är en självklarhet att räkna med. Med ett solvent ägande erbjuder vi en sund personalpolitik med trygga rättigheter och goda anställningsförhållanden.

Om tjänsten

Som servicetekniker på BR SOLUTIONS AB kommer du arbeta med service på drivmedelsutrustning, fastighet samt installation och ny montering av pumpar, betalterminaler och övrig utrustning som kameraövervakning mm.

Du utgår hemifrån med servicebil som företaget tillhandahåller och arbetstiderna är mån-fre 7-16. Arbete på annan ort kan ibland förekomma och i de fallen krävs övernattning.

Du kommer ha nödvändig utrustning samt mobiltelefon via företaget.

Kvalifikationer
  • El-utbildning eller motsvarande erfarenhet är mycket meriterande. Behörighet är inte ett krav
  • Har du tidigare jobbat med service- och underhållsarbete är detta meriterande.
  • Flytande kunskaper i svenska
  • B-körkort
  • Som person är du en flexibel problemlösare med god servicekänsla. Du är även självgående, social, har hög ansvarskänsla och mycket god samarbetsförmåga.
Vad händer efter min ansökan?

Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka!

Läs mer på www.b-r.se

Välkommen att skicka ditt personliga brev och ett CV till oss!
Märk ditt mail med " Jobb Stockholm"

Sökord: Elektriker, servicetekniker, fastighetstekniker, drifttekniker

BR Solutions AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 oktober 2024 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren