Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Är du händig och har intresse av att mecka?

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Ledigt jobb som Verktygsmakare i Kinnared

Arbetsuppgifter

Som verktygsmakare kommer du att arbeta med underhållsarbeten och svetsning. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Är du rätt för rollen som verktygsmakare?

Vi söker dig som har hög kompetens inom reparationer, underhåll och dokumentering och erfarenhet av att arbeta som bilmekaniker och fordonsunderhåll eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Om kunden

Kunden är ett väletablerat och framgångsrikt företag som verkar inom fordonsindustrin. Uppdraget innebär således att du får in en fot hos en aktör i en bransch med mycket att erbjuda.

Intresserad?

Skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Karin Ludvigsson på telefonnummer: 0722 54 10 45 eller via e-post: karin.ludvigsson@lernia.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.