Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Anläggare till Getinge Gräv AB, 2 platser

Publiceringsdatum
12 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

”Vi-känslan”, den är tydlig här, välkommen till ett gott gäng! Här söks du som har erfarenhet av anläggning och som vet att yrket är något för dig. Du sätter dig över vädrets makter och har en god inställning. Här jobbar du lokalt i Halland och i ett härligt team på ett stabilt företag.

Din framtida arbetsgivare
Getinge Gräv AB är ett mark- och anläggningsföretag med stor erfarenhet inom markarbeten.
Vi finns i Getinge och utför uppdrag åt företag och myndigheter främst inom Hallands län.

Getinge Gräv AB startades 1994 av Leif Johansson. Då var företagets huvudsakliga verksamhet uthyrning av grävmaskiner. Efterhand har verksamheten utökats med egna entreprenader inom mark- och grundarbeten.
1997 gjordes den första anställningen i företaget.

Idag är vi femton stycken som jobbar i företaget. Personalen består av erfarna maskinister och anläggare med stor kunskap inom markarbeten.

Getinge Gräv är medlem i (ME) Maskinentreprenörerna.


Vad erbjuder rollen?
I rollen som anläggare kommer du att utföra mark- och anläggningsarbete bredvid grävmaskin innehållande allt från förläggning av rör i mark till finjustering även en del annat som berör bygg och anläggning men främst kommer du att ha fokus på anläggningsarbete. Du kommer att arbeta i projekt, stora som små, antingen själv men oftast i lag. Alla på Getinge Gräv är ett team och arbetar för varandra.

Merparten av uppdragen är kommunala arbeten där upphandling har skett, geografiskt sett är Getinge Gräv nästintill uteslutande verksam i Halland.


Vem är du?
Vi söker dig som har:

* God kompetens och erfarenhet av denna typ av arbete
* God kunskap inom ritningsläsning

Du uttrycker dig och förstår väl tal och skrift på svenska. Du innehar körkort behörighet B
Vi söker en ansvarstagande och ihärdig person. Du är en god lagkamrat och bidrar med både kunskap och gott humör till ditt team. Vi ser att du som söker denna tjänst är självgående, känner dig trygg och klarar av att arbeta genom frihet under ansvar. Du är driven och har en god kommunikativ förmåga och arbetar lika bra självständigt som i grupp med en god samarbetsförmåga.


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 14 juli. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Anders på anders.jansson@effektiv.se

Under v 27 har jag semester så jag hänvisar till kollegor eller att du inväntar måndag v 28.

Sökord
Anläggning, bygg, rörlägging, ritningsläsning

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.