Hoppa till innehåll

Testare │ Hudiksvall

Publiceringsdatum
05 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du intresserad av teknik och vill jobba med testning av nya funktioner? Vi söker en kvalitetsmedveten, strukturerad, problemlösare som vill vara med och utveckla ett affärssystem av världsklass. Sök rollen som testare till ett av våra team i Hudiksvall!

Om rollen

Som Testare blir du en del av Monitors utvecklingsavdelning med det övergripande ansvarsområdet att utveckla vårt affärssystem – Monitor ERP.

Ditt ansvar är att planera och genomföra tester för att kvalitetssäkra nyutvecklade funktioner i Monitor ERP samt säkerställa att vi levererar en produkt till kund av högsta kvalitet. Testerna genomförs i syfte att identifiera eventuella fel samt brister inom funktion, prestanda eller användbarhet. Det innebär exempelvis felsökning för att återskapa inrapporterade fel, formulera felrapporter och att ta fram testscenarion.

Som testare hos oss kommer du att bidra till utvecklingen av en produkt som är navet i många tillverkande företag, såväl nationellt som internationellt.

Om teamet

Teamet ansvarar för områdena Sales och EDI, och består av totalt 17 personer. Stor del av kommunikationen sker på engelska då tre av teammedlemmarna är placerade på vårt kontor i Wroclaw, Polen. Resterande del av teamet arbetar från huvudkontoret i Hudiksvall. De roller som finns i teamet är business analyst, utvecklare och testare samt en teamchef. Det tillämpas ett agilt arbetssätt där fokus ligger på kundnytta och slutresultat. Dagligen körs stand-ups, där teamet tillsammans går igenom nuvarande status, lyfter eventuella problem och tillsammans bidrar med förslag samt lösningar. Teamet arbetar i sprintar om fem veckor efter vilka en ny version av vår programvara Monitor ERP släpps till våra kunder.

Vem är du?

Som person är du driven, noggrann och kvalitetsmedveten samt att du har en förmåga att prioritera och strukturera bland dina arbetsuppgifter. Du gillar att arbeta i ett högt tempo, ta eget ansvar och egna initiativ men även samarbeta och kommunicera med andra. Du tycker att problemlösning är både roligt och motiverande.

Vi ser att du identifierar dig med våra värdeord; jordnära, långsiktig och engagerad.

För att trivas i rollen bör du känna igen dig i följande:

  • Du har arbetat med mjukvarutestning och har med fördel erfarenhet av både manuella och automatiserade tester.
  • Du har erfarenhet av arbete med IT-system, användarsupport och liknande.
  • Du har goda IT-kunskaper, framför allt i Windowsmiljö.
  • Du har tidigare arbetat agilt i miljö där fokus ligger på kundnytta och slutresultat.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet från tillverkande bolag och har god förståelse för deras flöden. Särskilt önskvärt om du har praktisk erfarenhet som användare av Monitor ERP eller ett annat likvärdigt affärssystem.

Om Monitor

Monitor är ett stabilt, globalt produktbolag med huvudkontor i den vackra kuststaden Hudiksvall i Sverige. Vi utvecklar och säljer vårt eget affärssystem – Monitor ERP – som främst vänder sig till små och medelstora företag inom tillverkningsindustrin. Här förenklar vi kundernas vardag vid tillverkning av allt ifrån sportbilar till julmust. För närvarande är vi cirka 500 anställda globalt, varav drygt 300 jobbar i Sverige. Just nu är vi inne i en mycket spännande och expansiv fas där vårt fokus är att växa på den internationella marknaden. Vi jobbar med ny teknik, leder utvecklingen och är marknadsledande i Sverige inom vårt område.

Varför jobba på Monitor ERP System?

  • Vi är en engagerad organisation som brinner för att tillsammans utveckla det bästa affärssystemet och erbjuda den bästa servicen.
  • Vi är Sveriges ledande affärssystemsleverantör och expanderar ständigt, både i Sverige och globalt. De senaste åren har vår omsättning årligen ökat med cirka 17 %.
  • Din personliga utveckling är viktig för oss! Vi jobbar hårt för att du ska utvecklas tillsammans med oss och att det ska öppnas karriärvägar internt. Hos oss finns även internationella karriärmöjligheter.
  • Hälsa är en viktig faktor och vi jobbar aktivt med både arbetsmiljö och rörelse. Detta gör vi genom att skapa förutsättningar och erbjuda olika förmåner relaterade till hälsa och välmående.
  • Våra anställda får en gång om året ta del av en mycket förmånlig vinstdelning.
  • eNPS = 56 (Employee Net Promoter Score, mäter engagemang och lojalitet hos medarbetare). Benchmark = -2, över 20 = mycket bra, över 50 = exceptionellt bra.

Mer information och rekryteringsprocessen

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Hudiksvall

Omfattning: Heltid 100%

Ansökan: Urval och intervjuer sker löpande

Monitor strävar efter att erbjuda en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Vi ser olikheter som en tillgång och uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

För mer information, vänligen kontakta Stina Allgulander, HR. stina.allgulander@monitor.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se