Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Ekonomiadministratör till Sjölins Smide i Hudiksvall

Publiceringsdatum
27 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Sjölins Smide - din pålitliga partner för stålkonstruktioner. Vi har vår bas i Hudiksvall, men jobbar med hela landet som vår arena. Med en historia som sträcker sig tillbaka till slutet av 1800-talet är vi ledande inom vår bransch och står för flexibilitet, kvalitet, expertis och hållbarhet. Vi har nöjet att arbeta med en bred kundbas som sträcker sig från offentliga aktörer till privata storbolag. Vår expertis inom stålkonstruktioner är den gemensamma nämnaren som sammanför och binder samman våra olika entreprenadprojekt. Vi tror på kraften i vårt lokalsamhälle och tycker det är viktigt att vi bidrar till en hållbar framtid. Läs mer om oss på www.sjolins-smide.se.

Vi söker nu en ekonomiadministratör till vårt kontor i Hudiksvall.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiadministratör kommer du att arbeta med löpande redovisning för Sjölins Smide AB samt övriga bolag inom koncernen tillsammans med din kollega på ekonomiavdelningen. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat hantering av leverantörs- och kundreskontra, betalningar, fakturering samt avstämningar inför redovisning av skatt och moms.

Vi är en projektorganisation och tillsammans med projektledarna kommer du att vara med och hantera den löpande projektekonomin. Du kommer även att stötta i uppgifter så som löneadministration och andra uppgifter förenade med bolagets ekonomihantering. Viss kontorsadministration förekommer.

Vi erbjuder dig
Vår arbetsplats kännetecknas av en trivsam atmosfär i ett naturskönt läge tillsammans med engagerade arbetskollegor. Du har frihet under ansvar, fina förmåner så som sjukförsäkring och friskvårdsaktiviteter. Vi arbetar enligt vår värdegrund ”Sjölins-Andan”.

Din profil
Som ekonomiadministratör behöver du ha en grundläggande förståelse för löpande bokföring. Du kan antingen vara en gymnasieekonom, helst med några års praktisk erfarenhet inom ekonomi eller inneha en akademisk examen i redovisning.

För oss är det viktigt att du som person tycker om att ta initiativ och är driven samt har ett strukturerat arbetssätt. Du gillar att ha varierande arbetsuppgifter, du är flexibel och uppskattar att samarbeta.

Du har god datavana och det är meriterande om du har erfarenhet från HRM- och ERP-system. Kanske har du tidigare arbetat med ekonomi inom tillverkande industri eller byggindustri och letar efter en ny utmaning? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Ansökan
Sök gärna denna tjänst så snart som möjligt, sista ansökningsdag är den 2024-08-11. Skicka in din ansökan via www.clockworkpeople.se.
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ronja Røe på 073- 351 27 39 eller ronja.roe@clwork.se.

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.